Home Living Sæt dig på Eames

Sæt dig på Eames

by Nicolai Klingenberg

Sæt dig ned i en klassiker, slap af og hør læderet snakke til dig. Her er det en skøn, patineret og læderbeklædt stol, som Charles og Ray Eames har kreeret for årtier tilbage. Klassikeren er til salg for 6.700 kroner hos en bekendt. Send en mail på nk@my-pleasure.dk, hvis du vil vide mere.

Stol til salg og til at sidde i. Er prøvesiddet af undertegnede.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk