Home Ure Santos hundrede – Del II

Santos hundrede – Del II

by Nicolai Klingenberg

For få dage siden røg der en Santos 100 til skue, og nu er det tid igen – men i en ny version. Denne gang er det en Santos i guld/stål, der lige akkurat og for nylig er blevet udstyret med en ny krokorem til en værdi af 2.000 kroner.

Den velvoksne og maskuline Santos herunder kan erhverves for 25.000 kroner inklusiv boks og papirer – nyprisen er 41.000 kroner. Interesseret? Going once, going twice – kontakt mig på nk@my-pleasure.dk, hvis du er interesseret, så svarer jeg fluks.

Fransk, fint og maskulint med en kombi af guld og stål. Stop volden, og slå til på det gode tilbud…

Hverken skjorte eller manchetknap er til salg, men det kan oplyses at sidstnævnte er fra Underwood, som også har eksklusive lædervarer, watch winders og accessories i

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk