Home Ure Santos hundrede – Del II

Santos hundrede – Del II

written by Nicolai Klingenberg 15. april 2009
Pin It

For få dage siden røg der en Santos 100 til skue, og nu er det tid igen – men i en ny version. Denne gang er det en Santos i guld/stål, der lige akkurat og for nylig er blevet udstyret med en ny krokorem til en værdi af 2.000 kroner.

Den velvoksne og maskuline Santos herunder kan erhverves for 25.000 kroner inklusiv boks og papirer – nyprisen er 41.000 kroner. Interesseret? Going once, going twice – kontakt mig på nk@my-pleasure.dk, hvis du er interesseret, så svarer jeg fluks.

Fransk, fint og maskulint med en kombi af guld og stål. Stop volden, og slå til på det gode tilbud…

Hverken skjorte eller manchetknap er til salg, men det kan oplyses at sidstnævnte er fra Underwood, som også har eksklusive lædervarer, watch winders og accessories i

Pin It

You may also like