Home Grej & grooming Spring time – last season

Spring time – last season

written by Nicolai Klingenberg 9. april 2009
Pin It

Paul Smith er andet end striber og gennem de sidste sæsoner har flower power elementet så sandelig også gjort sit indtog i form af print og lignende på Smiths gevandter. Nedenstående sko kræver sin mand og en rank ryg, men når de to elementer er på plads, er det bare at gå all in med højrøvet flora-attitude og holde ukrudtet fra skosnuden.

Mirror, mirror on the wall who has got the coolest shoes at all. PS – altså som i Paul Smith.

Skoen er fra sidste sæson, men er stadig til at opstøve i Danmark. Måske fordi der mangler et par modige købere, der vil stikke fødderne i et par Blomster Bjarne look-a-like – with a touch of Mr. Smith.

Flower Power anno 2008 i 2009 fra Pauls Smith.

Pin It

You may also like