Home EkviperingGrej & grooming Spring time – last season

Spring time – last season

by Nicolai Klingenberg

Paul Smith er andet end striber og gennem de sidste sæsoner har flower power elementet så sandelig også gjort sit indtog i form af print og lignende på Smiths gevandter. Nedenstående sko kræver sin mand og en rank ryg, men når de to elementer er på plads, er det bare at gå all in med højrøvet flora-attitude og holde ukrudtet fra skosnuden.

Mirror, mirror on the wall who has got the coolest shoes at all. PS – altså som i Paul Smith.

Skoen er fra sidste sæson, men er stadig til at opstøve i Danmark. Måske fordi der mangler et par modige købere, der vil stikke fødderne i et par Blomster Bjarne look-a-like – with a touch of Mr. Smith.

Flower Power anno 2008 i 2009 fra Pauls Smith.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk