Der er nu intet som en god kop kaffe – og slet ikke hvis den er tilberedt med passion og på et fortrinligt apparat. Min gode ven gennem syv år – Lasse Bastkjær Jensen – gav et ring for begejstret at fortælle om sin nyerhvervede espressomaskine. Med et kendskab til mandens kunnen og viden udi mad og kaffe og dertilhørende redskaber, vidste jeg, at der skulle slås til på invitationen.
Krom, trykmåler, damphane og lysende knapper – og så kan den faktisk lave kaffe med mere…
Bastkjær har gennem tiden taget livet af flere espressomaskiner grundet hans enorme kaffeforbrug, men denne gang er der indkøbt et maskineri, der med garanti vil holde langt længere end de tidligere.
Det smukke maskineri hedder Isomac tea (og tea fordi maskinen også har tud til tevand) og er handlet på www.lagondola.it
Bastkjær servede et par espressoer og en nærmest obligatorisk latte på øko sødmælk, mens bønnerne kom fra Risteriet -www.risteriet.dk – i form af en Michella Uno blanding.
Tak for kaffe…