Home Pindemadder Fredag med hammerslag, bobler og Custom House

Fredag med hammerslag, bobler og Custom House

written by Nicolai Klingenberg 4. maj 2009
Pin It

Henriks Bramsborg, der er partner i sikkerhedsfirmaet Exclusive Security, fyldte rundt og inviterede i den anledning til reception, bobler, auktion, pindemadder de luxe og håndtryk i Reeslevs fornemme forretning i Bredgade.

Torben Hansen fra Reeslev som velgørenhedsauktionarius…

Bobler i rigelige mængder, Bredgade i baggrunden og velklædte mænd til venstre. Stort tak og tillykke til Henrik Bramsborg.

En tidligere indgået aftale om spisning på Custom House forkortede dog besøget og gratulationen med en del timer, og i stedet gik turen til bordet, hvor de fem retter med dertilhørende vin skulle indtages i selskab med tidligere trykkede hænder og en del nye.

Dinner is about to be served – og vinen ligeså.

Bag koncept, initiativ og med en ridderorden af den gode smag står Kristian Brask Thomsen, som introducerede konceptet i marts på Hotel Skt. Petri.

Årsagen til sammenkomsten er i øvrigt simpel:”At blæse en særlig krise et stykke og få gang i hjulene. Når alle er bange og holder på pengene, er det jo psyken, der skal plejes”, lyder det fra Kristian Brask Thomsen, der har en oprigtig passion for god mad, en sommerlier baggrund, der gør ham vinkyndig samt et dertilhørende internationalt netværk ”to die for”. Det hele er krydret med et ukrukket og imødekommende sind fra Brask Thomasens side, hvorfor jeg også må kategorisere ham som en god ven.

Et par timer, fem retter, et par gode glas og en solnedgang i den modsatte ende af landet senere…

The Italian Job var aftenens titel, da spisningen blev foretaget i den italienske afdeling – Bacino – på Custom House. Efterfølgende var der dømt drinks i baren, tobak på den nyåbnede terrasse og Bolliger ved bordet, hvor sidstnævnte var mere end venligst doneret af den medspisende Christian Stærk.

Endnu engang en sublim med aften med nye kontakter, store grin, skøn mad og ditto vine – særligt dessertvinen gik lige i smagsløgene. Beskrivelse af menu og vine udleveres i øvrigt, om du ønsker det. Dinner Party vol. III er på tegnebrættet, men detaljerne hemmeligholdes pt. – opdatering følger naturligvis.

Custom House på Havnegade 44 – og på world wide web: www.customhouse.dk

Pin It

You may also like