Home Ure Klassens tykke dreng

Klassens tykke dreng

by Nicolai Klingenberg

Personligt har jeg aldrig været længere nede end cirka fem meter, men det er der naturligvis andre, der har. Selvom dybder på 1.200 meter velsagtens hører til sjældenhederne for selv de mest professionelle dykkere, så er det altså, hvad denne Omega klods kan klare.

Tungt, maskulint og til at få øje på – PloProf i stål og metal. Jeg anbefaler, at du dog tager uret på armen i stedet for at lade det dale mon buden.

I 1970’erne hed uret Omega Plongeur Professional, og den opdagelsesrejsende dykker og machomand Jacques Cousteau var i sin tid med til at gøre uret til en tikkende legende. I dag er uret tilbage og lander snarligt hos de danske forhandlere under navnet Omega ProPlof til en pris lige omkring 47.000 kroner.

Du kan vælge mellem to remme – en hajsikker og brynjelignende lænke eller en pivfræk orange laban. Jeg hælder mest til den orange for at bryde stål-looket, og jeg må stå ved min store fascination for uret, som jeg i den grad ser frem til at prøve in real life. Den markante knap på højre side trykkes ned, og derefter kan kransen drejes. En sikkerhedsfeature, der lægger op til lidt historiefortælling…

17,5 millimeter i højden er til at få øje på, og en skive med selvlysende markeringer sørger for, at dykkeren kan orientere sig på en mørk dybde.

Læs eventuelt mere på www.omega.ch

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk