Home Rejser Mums a la Anholt

Mums a la Anholt

by Nicolai Klingenberg

En smuttur til Anholt med fly og andre skrivelystne er netop overstået. Med afgang fra Roskilde med Copenhagen Airtaxi og landing en time senere på øen in the middle of nowhere bød dagen på naturinspektion, sightseeing og bespisning på Molevitten.

Øen, maskinen og undertegnede ved spidsen.

Sidstnævnte var absolut alt andet end skuffende, og selvom sæsonen endnu ikke er skudt helt i gang, var køkkenet på sit højdepunkt. Friskfangede jomfruhummere med dertilhørende brød, hvidvin og dressing fungerede som sublim opfølgning på de skønne fiskefrikadeller, som bestod – og vil bestå – af torskefilet med spæk.

Jomfruhummere med grønt på toppen – velsmagende og friske.

Molevitten er efter sigende stedet, man skal være, når der skal slås til Søren og daskes til Ulla, og når sæsonen er på sit højeste, kan man støde på lokale såvel som tilsejlende og tilflyvende Anholt-elskere, som blæser på stand, økonomi og show-off. Her handler det om at more sig, nyde det gode liv og den skønne idyl.

Ældre foto med evigaktuelt motiv. Venligst udlånt af Kristian Brask Thomsen, som har tabt sit hjerte til øen.

Primo næste uge skulle min artikel blive publiceret på Børsen Pleasure (.dk), men indtil da må du tage dig til takke med denne skrivelse.

Apropos Brask Thomsen – her er han ekviperet med lommepynt fra naturens egen side bestående af porse, mælkebøtte og lilla flora.

Leaving on a jet- eller rettere sagt propeller plane.

Brask Thomsen planlægger i øvrigt et sandt festinferno i øjenhøjde i løbet af sommeren. Du kan læse mere om det planlagte arrangement på Facebook, hvor han har oprettet en særlig gruppe – gruppen finder du her: http://www.facebook.com/profile.php?id=558805804#/group.php?gid=46215012839&ref=ts

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk