Home Pindemadder No 1 del 2

No 1 del 2

written by Nicolai Klingenberg 18. maj 2009
Pin It

Jeg har været endnu et smut forbi No 1 i Århusgade, hvor en uformel forretningsmiddag løb af stablen på en maj-torsdag. Alle tre involverede var i automobil, men det gjorde bestemt ikke oplevelsen dårligere eller saucen ringere.

Mens vi venter – menukort og tomme glas bliver snart afløst…

Denne gang var det Á la carte menuen, der blev udgangspunktet for måltidet. Blandt forretterne faldt jeg for følgende beskrivelse: Stegte kammuslinger serveret på fin pure af kartoffel med hummer skum & kartoffel chips. Kammuslinger er og bliver en af mine favoritter fra havet, og jeg blev alt andet end skuffet, men sidemandens friske asparges med blandet andet kørvelvinaigrette fik det også til at løbe mig varmt ned af ryggen.

Til hovedretten faldt trioens valg på steak med skøn bernaise og pommes, der var anrettet som fikst tårn. På tallerkenen fandtes i øvrigt også velsmagende skalotteløg, men et glas på sidelinjen indeholdt lækker salat.

Hånden til højre vil have mere bearnaise – noteblok og pen ligger parat ved siden af hovedretten.

Ingen dessert i denne omgang, men til gengæld herlig kaffe og et velafsluttet møde med gode fremtidsudsigter.

Der anrettes og kokkereres.

Morten Bech Køsters restaurant findes stadig på Aarhusgade 1, 2100 København Ø, samt på den virtuelle side www.no-1.dk.

Pin It

You may also like