Home Grej & grooming Snus til sommerens nye dufte

Snus til sommerens nye dufte

written by Nicolai Klingenberg 6. maj 2009
Pin It

Pakkeposten har haft travlt det sidste stykke tid – tre dufte plus lidt andre sager er afleveret på dørtrinet fra firmaer, der har nye sager på repertoiret. Tre af dem dufter og er til mænd – der er tale om Ed Hardys Love & Luck, Diesels Only The Brave og Armanis Code Summer Eau Fraîche.

Tre tøjmærker har taget en tur ind i duftuniverset – fra venstre mod højre er det Diesel, Armani og Ed Hardy.

Den mest iøjefaldende flacon går til Diesel, der signalerer uppercut med knyttet næve, mens Ed Hardy kører sin egen tatoo inspirede dekoration på flakonen. Armani holder sig til det stilrene og klassiske look, som de plejer, men de kalder selv flakonen for sommerklædt, da den er lys. Fair and sqaure.

Med egen snude har jeg kategoriseret Diesels duft som den ”sødeste” af de tre, Armanis som den friskeste grundet et tydeligt præg af citrus, mens Hardy spillere på både friskhed og lidt tungere elementer. Vinderen? Den er svær, og det afhænger af lejligheden, men som ”allrounder” bliver det Armani.

Find din egen favorit i et parfumeri nær dig – Armanis duft er i øvrigt kun til salg sommeren over.

Pin It

You may also like