Home Ure Diggi-loo diggi-ley

Diggi-loo diggi-ley

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Titlen på dette indlæg afløses sådan cirka af noget i retning af ”alla tittar på mig, när jag går i mina gyllne skor”, men i dette tilfælde kunne teksten vel nærmere omskrives til ”alla tittar på mig, när jag går med min gyllne klocka” – det rimer bare ikke.

Gyllene Tider sang om sko – jeg skriver om ure. Med mere. Rolex Daytona med karat, kronograf og hvid skive.

Daytona’en fra Rolex er efter sigende mest attraktiv i stål, men her er ejeren gået tæt på all in med en guldversion. Den fås også i hvidguld (kend den blandt andet på røde visere), rosaguld og guld-stål. Jeg er selv tilfreds med min egen version i stål – jeg lover, at jeg viser den en anden dag.

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.