Home Ure Diggi-loo diggi-ley

Diggi-loo diggi-ley

by Nicolai Klingenberg

Titlen på dette indlæg afløses sådan cirka af noget i retning af ”alla tittar på mig, när jag går i mina gyllne skor”, men i dette tilfælde kunne teksten vel nærmere omskrives til ”alla tittar på mig, när jag går med min gyllne klocka” – det rimer bare ikke.

Gyllene Tider sang om sko – jeg skriver om ure. Med mere. Rolex Daytona med karat, kronograf og hvid skive.

Daytona’en fra Rolex er efter sigende mest attraktiv i stål, men her er ejeren gået tæt på all in med en guldversion. Den fås også i hvidguld (kend den blandt andet på røde visere), rosaguld og guld-stål. Jeg er selv tilfreds med min egen version i stål – jeg lover, at jeg viser den en anden dag.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk