Home Pindemadder Dinner Party III – My French Connection

Dinner Party III – My French Connection

by Nicolai Klingenberg

Intro a la Champagne Brût Rosé fra Moët et Chandon og hjemmelavede kanapeer.

I lørdags stod menuen endnu engang på fin spise, håndtryk, vino, håndtryk med mere, efter Kristian Brask Thomsen havde strikket endnu en fin oplevelseskreation sammen. Morten Bech Køster lagde komfur og lokaler til, og det ganske store selskab indtog det afsidesliggende og hyggelige Chambre Separée, hvor fem retter og vine blev nydt.

Flinke gæster.

Veldækket bord med malplaceret ringeaggregat.

Herlig duo i form af zebrastol og Brask Thomsen.

Efter kort introduktion fra stort set alle, blev der budt til bords. Dialogen var hurtigt i gang og undertegnede blev kun tysset på en enkelt gang af en sød tjenerinde, da hendes kyndige kollega skulle servere og introducere rødtungefileten, som var anrettet på en fræk Silvan-platte (en glasbyggesten). Til havets sprælske fætter blev der suppleret med haricot verts, skalotteløg, sorte trøfler og chardonnay-vinaigrette.

Kokkekunst og madskribent Mette.

Pocheret æg med svampe à la Soubise, hvide asparges, syltede morkler og Sauce Bearnaise.

Tilfreds arkitekt Hougaard og vin i glasset.

Med egen udgang til gaden var der rig mulighed for at strække ben, nyde tobak og frisk luft, hvilket resulterede i dialoger med andre end sidemanden M/K, og der blev ligeledes byttet plads under middagen – uden nogen som helst form for relation til hverken stoledans eller running dinner.

Dansk kalv med skvalderkål, ragout af kalvelår, grov pommes puré, karotter og løvstikke, der ikke stak.

To telefonsælgere.

Godtfolket rundede af med bønnebryg og sidevogn i form af kaffe og avec, og vi var restaurantens sidste gæster. Langt de fleste tog turen videre ud i det københavnske natteliv, hvor beværtninger af forskellig karakter fik aflagt et besøg.

Klingenbær. Eller Jordbær, blåbær og brombær à la Romanoff om du vil.

Brylcreme med omvendt ordstilling og mindre slåfejl.

Det var vistnok den største samling folk til dato, og populariteten spreder sig med hastige skridt. Næste restaurant er ved at være på plads, og der vil være plads til endnu flere folk – og Dinner Party IV løber i øvrigt af stablen til august.

Mr. Visit Denmark a.k.a. Jesper med borddame.

Kontakt sprechstallmeister Kristian Brask Thomsen på socialconnector@gmail.com, hvis du vil sikre dig en plads til august arrangementet.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk