Home Living EnJOY home

EnJOY home

by Nicolai Klingenberg

Der er nu ikke noget som et rart hjem. Eller et imponerende et af slagsen. Sidstnævnte blev oplevet på nærmeste og sågar klods hold, da der skulle skrive en boligreportage til BE. Stedet er Vedbæk, kvadratmeterne er 575, og byggeriet er alt andet end traditionelt.

Søjler, terrasser og vinkler fra en anden verden – men placeringen er dansk. Og måske også udenlandsk inden længe. Villaen er her set fra haven – fra vejen syner den langt mindre.

I entreen åbner boligen sig for alvor, og her kommer de mange niveauer til syne. Mahognien er der ikke sparret på…

Fire sektioner, 12 værelser og elementer som vand og ild spiller er væsentligt og fremhævelsesværdige faktorer i hytten, der har taget flere med storm. Et konceptbyggeri med ægte mennesker indeni – og med fascinationssmitte.

Lamper fra Interstudio, pejs med gas og vinduer med udsigt. Og i øvrigt imponerende højt til loftet, hvor et stort ovenlys vindue lever sit eget liv.

Overskud i form af kaffebar – her holdes møder med kunder, kigges tv på væghængt fladfjerner eller også indtages morgenmaden her. Kan også bruges som drinksbar efter klokken 18.

Dermed er bolden givet op til potentielle lieb- og velhavere, der ønsker sig noget andet. Og firmaet bag har allerede fået bid. En søsterprojekt er på vej i Danmark, og udlandet venter lige om hjørnet med konkrete ønsker om en bolig a la denne.

Kælder med bar – og kig til svømmende gæster. Poolen er udstyrret med LED lys, som giver et spændende spil i flere forskellige farver. I venstre side af poolen findes desuden en svømmemaskine, som gør det muligt at svømme ironman distancer, hvis man er til den slags.

Terrassehygge under udhænget – sig her til solen går ned. Og længere endnu. Noter også de smukke søjler. Tak.

Tit langs villaen – set fra haven.

Se den store boligreportage i augustnummeret af BE, hvor fotograf Anders Hviid og assistent har tryllet med kamera, lys og tusmørke.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk