Home Ure Stein Bagger’s choice

Stein Bagger’s choice

by Nicolai Klingenberg

Jeg har netop hørt i nyhederne, at der blandt Stein Baggers personlige ejendele var spottet talrige lækre ure – blandt andet ”et Vacheron Constantin, som kan koste op til en million kroner”, lød det.

Nu kan det så diskuteres, hvorvidt Richemont gruppen, der udover Vacheron Constantin også ejer brands som Montblanc, Panerai, Dunhill og IWC, ser den slags som god PR, men omtalen var da i hus på landsdækkende tv, og det skulle ikke undre mig, at forhandlere rundt om i Kongeriget muligvis vil kunne mærke en eller anden form for stigende interesse.

Patrimony Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar kunne være at finde i samlingen, men hvem ved…

Det kunne være fristende at lade sig inspirere af Omegas annoncer, og bruge titlen på dette indlæg som payoff, men så vidt kommer det nok ikke i denne omgang. Baggers gode ursmag lader sig dog ikke fornægte”¦

Med en lille kig til Omega er inspirationen i hus.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk