Home Ure Stein Bagger’s choice

Stein Bagger’s choice

written by Nicolai Klingenberg 10. juni 2009
Pin It

Jeg har netop hørt i nyhederne, at der blandt Stein Baggers personlige ejendele var spottet talrige lækre ure – blandt andet ”et Vacheron Constantin, som kan koste op til en million kroner”, lød det.

Nu kan det så diskuteres, hvorvidt Richemont gruppen, der udover Vacheron Constantin også ejer brands som Montblanc, Panerai, Dunhill og IWC, ser den slags som god PR, men omtalen var da i hus på landsdækkende tv, og det skulle ikke undre mig, at forhandlere rundt om i Kongeriget muligvis vil kunne mærke en eller anden form for stigende interesse.

Patrimony Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar kunne være at finde i samlingen, men hvem ved…

Det kunne være fristende at lade sig inspirere af Omegas annoncer, og bruge titlen på dette indlæg som payoff, men så vidt kommer det nok ikke i denne omgang. Baggers gode ursmag lader sig dog ikke fornægte”¦

Med en lille kig til Omega er inspirationen i hus.

Pin It

You may also like