Home Spottet Franz Jaeger & Me i nye lokaler

Franz Jaeger & Me i nye lokaler

by Nicolai Klingenberg

Per Henriksen, der driver en af landets lækreste forretninger med salg af brugte, finere ure og andre must haves for feinschmeckere, har for nogle uger siden slået dørene op i de nye lokaler. Denne gang i Gothersgade 31 – og i denne gang i gadeniveau.

The man, the shop and the entrance

The man, the shop and the entrance

 

Vinduesgodter i Gothersgade

Vinduesgodter i Gothersgade

 

IWC Portuguese i guld med perpetual calendar og månefase.

IWC Portuguese i guld med perpetual calendar og månefase.

 

IWC Big Pilot

IWC Big Pilot

Stilen er lige så gennemført som sidst, og den nyerhvervede Nespresso maskine bød velkommen lidt før åbningstid, som er klokken 11. Frækt tapet og ditto hatte hænger på væggen, og i de forskellige montrer ligger gode bud på herresmykker fra blandt andet Giles & Brother og Strings – sidstnævnte fra Camilla Lehn.

Hatte med dertilhørende tørklæder på fint tapet og stole på gulv.

Hatte med dertilhørende tørklæder på fint tapet og stole på gulv.

 

 

Morgenkomplet ved åbningstid...

Morgenkomplet ved åbningstid...

 Den nye forretning har desuden en større underetage, hvis formål endnu ikke er helt offentliggjort endnu, men den bliver ganske givet indrettet i vanlig og venlig stil og med plads til lækkerier af maskulin karakter.

Nye rammer, men med flere genkendelige faktorer.

Nye rammer, men med flere genkendelige faktorer.

Kig forbi www.franzj.com eller Gothersgade 31, hvor du kan finde inspiration til hals, håndled og knold med mere.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk