Home Grej & grooming Really nice things from Strings – del II

Really nice things from Strings – del II

written by Nicolai Klingenberg 11. august 2009
Pin It

Kan du huske, da jeg skrev om den heftigt knyttende Camilla Lehn? Hvis ikke, kan du lige genopfriske hukommelsen og de herlige armbånd på linket her: http://www.my-pleasure.dk/#post55

Da jeg fik fat i de lyserøde Rungsted klip-klappere slog det mig, at jeg kunne sætte prikken over i’et og looket ved at matche på et absolut højt niveau. Således tog jeg fat i frøken Lehn, der absolut mente, at der kunne knyttes et ypperligt match. Resultatet? Enestående og lige i øjet.

Sidney Lee har vist et askebæger med form som et dødningehoved. Jeg har to armbånd.

I modsætning til den første sag, som bestod af guldfarvede skulls skråstreg dødningehoveder, er det nye armlir skabt af sølvfarvede skulle med snor i sart lyserød. Feminint? Niks – gennemført. Og med lidt hår på kassen, nedknappet skjorte og hvad har vi nu ellers, så spiller det. Se nu for eksempel det lidt opstillede foto – farvematchet er suverænt.

Lidt opstillet, men pointen skulle være tydelig…

Er du klar til din egen kreation? Så skal du bare skrive til Camilla Lehn på camilla@strings.nu, med mindre du lige slår vejen forbi Per Henriksens nye lokaler – her kigger jeg i øvrigt snart forbi og skriver et indlæg om hans nye lokaler. Navnet er det samme – Franz Jaeger & Me, og webadressen er stadig www.franzj.com. Den fysiske adresse hedder dog nu Gothersgade 31, 1123 København K.

Husk, at Lehn knytter efter ønske, hvis du er til den slags – således kan du sammensætte på kryds og tværs.

Pin It

You may also like