Home Living Skål i Italesse

Skål i Italesse

by Nicolai Klingenberg

Det er langt fra krystal, men tæt på topblæret. Det er det italienske firma Italesse, der står bag polykarbonat erne og akryllerne, og jeg kalder dem således, da det ville være lidt misvisende at kalde dem glassene, da de er lavet af de to førnævnte materialer.

Strike a pose and drink some rose. Or rosé.

Ikke desto mindre hedder opfinderen af vinglassene (ja, nu hedder de sådan – det er kortere at skrive det på den vis), Claudio Barducci, og den herre kan prale af, at have 30-års jublæum med sine kreationer dette år.

Da jeg samler på forskellige typer af vinglas (højde, drøjde og hvad-har-vi-nu-ellers), var de tre afbillede størrelser og kulører lige i øjet til samlingen. Du kan blive lige så tipsy, som du ønsker, og vælte rundt med glassene, for de smadrer ikke.

Set fra flaskehalsen.

Priserne begynder fra overkommelige 62 kroner og 75 øre, og de fungerer fint med Anderssons terrasserosé – www.my-pleasure.dk/#post98

Find dine egne favoritter på www.italesse.dk , hvor der også sælges almindelige glas og vinkølere.

You may also like

1 comment

Italesse VERTICAL BEACH | vinglas udviklet af polycarbonat 17. marts 2011 - 11:53

[…] 18 19 17.For mere inspiration kan vi anbefale trend-siden MyPleasure, der ligeledes har skrevet om Italesse. […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk