Home Pindemadder Sommerens bedste rosé

Sommerens bedste rosé

by Nicolai Klingenberg

Det er nemt at blive fristet at kølige vine, når sommeren viser sig fra sin bedste side – både på terrassen, i haven, på udendørsbeværtningerne og blandt venner. Og hvem har sagt, det absolut skal være dyrt hver gang? Jeg har ikke, og selvom der har været liflige bobler af den dyre slags fra tid til anden, har der også været vine i den billige ende.

Efter en nylig visit hos Lars Andersson, som du kan læse mere om her https://www.my-pleasure.dk/#post13 (åh det er længe siden), blev jeg præsenteret for nedenstående rosé – der dog var fuld. Jeg nåede desværre ikke at forevige den fyldte falske, før den var tom – men nøj, hvor den smagte. Godt altså. Og af meget – skøn fylde og masser af smag, hedder det vist.

Helt tom, men rosé’en var på en liter og den fås til lige omkring 79 danske kroner. Inklusiv skruelåg.

Les Terrasses kan nydes på din egen terrasse. Godt fundet, Andersson.

Andersson, der ved et og andet om vine, og som oven i købet har levet af at rådgive folk om, hvordan man investerer i selv samme, har åbnet et sandt slaraffenland for vintilhængere for snart et halvt år siden. Devisen om, at der både skal være noget til hverdag og fest og til SU og velhavere, er ikke dum – og så kan du altid få et godt råd og et endnu bedre glas med hjem.

Tit forbi på www’en www.winetrader.dk, men kig fysisk forbi på Sølvgade 94 i KBK K.

You may also like

1 comment

Boblende, berusende og så endda på tilbud | Med klud, pen, blok og blog 22. februar 2010 - 21:50

[…] til et par flasker – først var den et par genindkøb af den føromtalte og beskrevne rosé (https://my-pleasure.dk/2009/08/sommerens-bedste-rose/), og dernæst var det en Crémant – faktisk to flasker. Ganske kølig og klar til […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk