Home Pindemadder Sommerens bedste rosé

Sommerens bedste rosé

written by Nicolai Klingenberg 11. august 2009
Pin It

Det er nemt at blive fristet at kølige vine, når sommeren viser sig fra sin bedste side – både på terrassen, i haven, på udendørsbeværtningerne og blandt venner. Og hvem har sagt, det absolut skal være dyrt hver gang? Jeg har ikke, og selvom der har været liflige bobler af den dyre slags fra tid til anden, har der også været vine i den billige ende.

Efter en nylig visit hos Lars Andersson, som du kan læse mere om her http://www.my-pleasure.dk/#post13 (åh det er længe siden), blev jeg præsenteret for nedenstående rosé – der dog var fuld. Jeg nåede desværre ikke at forevige den fyldte falske, før den var tom – men nøj, hvor den smagte. Godt altså. Og af meget – skøn fylde og masser af smag, hedder det vist.

Helt tom, men rosé’en var på en liter og den fås til lige omkring 79 danske kroner. Inklusiv skruelåg.

Les Terrasses kan nydes på din egen terrasse. Godt fundet, Andersson.

Andersson, der ved et og andet om vine, og som oven i købet har levet af at rådgive folk om, hvordan man investerer i selv samme, har åbnet et sandt slaraffenland for vintilhængere for snart et halvt år siden. Devisen om, at der både skal være noget til hverdag og fest og til SU og velhavere, er ikke dum – og så kan du altid få et godt råd og et endnu bedre glas med hjem.

Tit forbi på www’en www.winetrader.dk, men kig fysisk forbi på Sølvgade 94 i KBK K.

Pin It

You may also like