Home Pindemadder The Paul – nu med Rado

The Paul – nu med Rado

by Nicolai Klingenberg

I fredags var internationale personligheder fra urfirmaet Rado i byen, og det skulle fejres med storslået middag og urfremvisning på The Paul i Tivoli. I det sidste års tid har jeg hørt lidt insider rygter fra det danske Rado folk, som kunne love, at der var noget lækkert på vej – manden bag ”det lækre”, som i dette tilfælde naturligvis er et nyt Radodesign, hedder Jasper Morrison, og han er absolut en mand, der kan et og andet med design.

Stairway to heaven - and The Paul

Stairway to heaven - and The Paul

Stole, sofaer, lamper og gryder er blot nogle af de genrer Mr. Morrison tidligere har kastet sig over, og nu er han altså også involveret i urbranchen. Jeg fandt ud af, at Jasper Morrsion tidligere har designet lidt limiteret tikkeri for Rado, men ikke af samme kaliber som denne gang. Sidste år stod han dog også bag et vægur, men det tæller ikke i dette tilfælde eller i min verden.

Menu. Lige i øjet og maven.

Menu. Lige i øjet og maven.

Jeg har på intet tidspunkt været voldsomt begejstret for Rados design – i min verden har der været tale om ure, der har lidt tæppesælgerimage over sig (med undtagelse af Original Diver som så dagens lys i 50’erne, og som stadig fås i dag – det er både tungt og dykkerrelateret).

Rado a la ægte tæpper. Not my kind of watch.

Rado a la ægte tæpper. Not my kind of watch.

Men så kom Jasper Morrison. Og min afstandtagen er slut – i hvert fald overfor hans model. Det er frækt, firkantet og med visse ligheder til Tag Heuers Monaco i selve designet. Det holder i min verden. Og jeg kan nemt se mig selv med den nye sag. Uret, som hedder Rado r5.5, fås helt i sort, men også med en blå skive, som dog ikke var med til bords i Tivoli. Der var oven i købet tale om en prototype – dog med quartzværk – men den endelige model med chronosgraph kommer til landet i løbet af et par måneder.

Jasper Morrison goes Rado. Nice going.

Jasper Morrison goes Rado. Nice going.

 

Medie- og urfolk i skønne omgivelser.

Medie- og urfolk i skønne omgivelser.

 

Speciallavet smør fra Aabybro mejeri.

Speciallavet smør fra Aabybro mejeri.

Sublim mad, godt selskab og ditto vine gik hånd i hanke med ursnak, og hele herligheden blev rundet af med kaffe, Calvados og cadeau til teamet bag aftenen.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk