Home EkviperingGrej & grooming 20 timer i Milano

20 timer i Milano

by Nicolai Klingenberg

Samsung inviterede til produktlancering i Milano i forbindelse med et herligt nyt ringeaggregat, som netop nu ser verden. Navnet er Corby, men inden vi kommer til den sag, er der lige et par spottede sager, som skal deles”¦

Frisk tun og ditto avokado

Frisk tun og ditto avokado

 

Hvid italiener med køligt omslag

Hvid italiener med køligt omslag

Og så skal det siges, at rygning på pibe vinder frem – dels med designerpiber (blandt andet fra Stanwell, som har vundet en red dot designpris), men også som tilbehør til modeshows (under den danske i august) og som rekvisit i den danske sitcom Klovn. Om det er nogle af disse elementer, der har påvirket levemanden herunder, skal jeg dog ikke kunne sige.

Telefon, pibe og levemand i herlig treenighed

Telefon, pibe og levemand i herlig treenighed

Efter sublim frokost på 10 Corso Como Café i herlige omgivelser og med rart selskab gik turen til en gang lynkiggeri i high-end shoppen Corso Como, hvor Tom Ford fodtøj til 35.000 kroner blandt andet imponerede, men mit øje faldt også på to unikke ure fra Bell & Ross – se selv.

Bell & Ross i limiterede og alt andet end billige udgaver. Til venstre BR 01 AIRBORNE Diamond til 19.900 euro - til højre BR 01 Airborne til 3.900 euro.

Bell & Ross i limiterede og alt andet end billige udgaver. Til venstre BR 01 AIRBORNE Diamond til 19.900 euro - til højre BR 01 Airborne til 3.900 euro.

Tiden var knap, og turens formål var som sagt ikke shopping, men produktlancering og normalt kan den slags godt trække tænder ud – på den ufede måde. Men hånden på hjertet – hvis en præsentation skal være sexet og innovativ, så har jeg netop set en sådan.

Klar til præsentation...

Klar til præsentation...

Boarding completed.

Boarding completed.

 

Gul zone...

Gul zone...

 

Sofie, Solvej og Sara - medrejsende flickor med god karma, hårdag og stil...

Sofie, Solvej og Sara - medrejsende flickor med god karma, hårdag og stil...

Med temaområder, præsentation med flyvende 3D modeller, musik, virak og ramasjang kom Corby, som Samsungs nye telefon hedder, til skue for pressen. Der er tre forskellige farver, som henvender sig til forskellige personligheder, og herligheden kan iklædes diverse ”frakker”, så den passer til dagens outfit, hvis man er til den slags – personligt er det ikke noget, jeg går op i.

Svævende 3D præsentation - ikke til at føle på...

Svævende 3D præsentation - ikke til at føle på...

 

Det, det hele handlede om - Corby.

Det, det hele handlede om - Corby.

Til gengæld varsler firmaet en ny mobil, der nemt kunne have interesse – opdatering følger, når der er nyt.

Nastro Azzurro - på køl og i hjemland.

Nastro Azzurro - på køl og i hjemland.

 

DJ, dans, pindemadder og mobil forenes

DJ, dans, pindemadder og mobil forenes

Tak for opmærksomheden.

You may also like

1 comment

Mads Windeballe 1. juni 2010 - 08:50

Umådelig grimme Bell&Ross ure 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk