Home Rejser New York – jeg skulle hilse fra Marc

New York – jeg skulle hilse fra Marc

written by Nicolai Klingenberg 16. september 2009
Pin It

Efter at have tilbagelagt kilometervis af gader på kryds og tværs af storbyen og et veloverstået interview hos Antiquorum blev det aften. Planen var såre simpel – at komme ind til Marc Jacobs efterfest. Missionen er sjov, da den er så godt som umulig, men da det lykkedes sidste år, skulle det prøves igen i år.

Gæsteliste - uhyggelig lang.

Gæsteliste - uhyggelig lang.

Pladevender M/K

Pladevender M/K

Middagen blev spist lige over Hiro, hvor gildet skulle holdes, og to timer før festen skulle i gang, var de første fotografer på plads. Tosset mange mennesker ligeså. Og mange der blot kiggede på. Da middagen var i maven, blev slipseknuden strammet, og da et eller andet kendispar var på vej ind, lagde jeg mig som slipstrøm. Missionen var fuldført på lidt bedragerisk maner, men jeg var den eneste, der ikke lige havde nået at komme på listen.

Scenen er sat og Gaga på vej...

Scenen er sat og Gaga på vej...

En svært sløret Lady Gaga

En svært sløret Lady Gaga

Og så så man lige mig...

Og så så man lige mig...

Lady Gaga gav solooptræden efter to timers forsinkelse, men skidt pyt. Hun er the thing over here, hvilket blandt andet Madonnas tilstedeværelse vidnede om, men også at Gaga pryder forsiden på V Magazine. Selv samme magasin var i øvrigt medarrangør af festen.

Small talk og big personalities

Small talk og big personalities

Tumbs up and trousers down (det er ikke mig)

Tumbs up and trousers down (det er ikke mig)

NYC stil...

NYC stil...

Det skete bag pladen...

Det skete bag pladen...

Dagen derpå - Strings og festarmbånd i sær symbiose.

Dagen derpå - Strings og festarmbånd i sær symbiose.

Pin It

You may also like