Home EkviperingGrej & grooming New York – nu med Y-3 modeshow

New York – nu med Y-3 modeshow

by Nicolai Klingenberg

Tag en kæmpe hal, tilsæt en favnfuld modeller, lidt bolde, überkendis fodboldspilleren Zinidine Zidane og den japanske designer Yohji Yamamoto, og du har du opskriften på årets show med flest net-relaterede kreationer.

Et lidt atypisk, men ikke helt tosset fodboldhold.

Et lidt atypisk, men ikke helt tosset fodboldhold.

Som det måske fremgår, er jeg ikke den, der går mest i sportstøj – heller ikke selvom der er en dygtig designer bag, men i Atrium butikken, der sjovt nok ligger i New York, faldt jeg dog over en potentiel blazer fra Y-3. Den blev dog ved det potentielle, da jeg i stedet faldt for to gange vintage blazere. Så ved du også det.

Fotograf står på mål for herlig beskydning.

Fotograf står på mål for herlig beskydning.

Da Zidane og Yamamoto gik på den særdeles brede catwalk, var det stort set ikke til at få ørenlyd, og ej heller da en stribe modeller af feminin karakter bød en fotograf ned som ”målmand” kunne publikum undlade at lægge den ellers lidt for seriøse attitude på hylden til fordel for smil – og sågar latter. That’s the spirit.

To legender - Zidane og Yamamoto. Og en masse publikum.

To legender - Zidane og Yamamoto. Og en masse publikum.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk