Home Pindemadder NYC fernisering med ”a touch of lesbian”

NYC fernisering med ”a touch of lesbian”

by Nicolai Klingenberg

Der er nu ikke noget som at blive overrasket over kunst – eller de gæster der lægger vejen forbi en fernisering. Således blev det også, da en af aftenerne bød på fernisering i den modsatte ende af byen. Efter Y-3 showet blev vi hevet med til et galleri, hvor en selviscenesættende kvindelig kunster med hang til at rode i eget bed, havde fotograferet sig selv. Resultatet hang nu på væggene i det skumle, men atypiske og ikke helt kedelige galleri.

Det ser ganske uskyldigt ud, men ikke alle lod sig fotografere...

Det ser ganske uskyldigt ud, men ikke alle lod sig fotografere...

Jeg har desværre glemt både kunstnerindes og galleriet navn, men de feminine gæster var ikke sådan lige til at glemme. Svært uinteresseret i mænd, rare overfor eget køn og ikke helt ubehårede på ben eller i armhuler, som flittigt blev løftet, når der skulle drikkes øl af flasken. Chokeret? Langt fra. Bare ikke lige noget, jeg ser hver dag.

Kvinden bag udstillingen - nu som kunst med både store underbenklæder og dertilhørende indlæg.

Kvinden bag udstillingen - nu som kunst med både store underbenklæder og dertilhørende indlæg.

 

Lidt mindre vovet, men stadig parat...

Lidt mindre vovet, men stadig parat...

Blandt gæsterne var desuden en svensk kunsthandler, Hans Thulin, som købte det mest provokerende billede til cirka 3.500 dollars. Et selvportræt af kunstnerinden, der lå med bare nummer mod linsen og fiflede med et selvforkælelsesaggregat af den slags, som kun voksne bør have fingre i”¦

Der kigges - både på billeder og på hinanden...

Der kigges - både på billeder og på hinanden...

Tak for opmærksomheden

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk