Home EkviperingGrej & grooming Galocher a la sydpå

Galocher a la sydpå

by Nicolai Klingenberg

Sørme om skofeberen ikke raser igen. Det gør den. Denne gang er det hverken Rungsted klip-klappere eller italienske hurtigkneppere, der har fundet vej til skoreolen. De er uden for kategori, men et er sikkert – de kræver rank ryg at iføre sig.

Tosomhed - i lyserødt læder...

Tosomhed - i lyserødt læder...

Da strømpesæsonen så småt har meldt sin ankomst, bør fodtøjet også være en smule varmere en sommerens foretrukne og tidligere omtalte sko. Bemærk dog venligst, at skoene her ikke er regn-, slud- eller snevejrstestede.

Det sart lyserøde fodtøj i læder med hvid og grov sål, er piftet op med snørebånd a la spaghetti fra Hvidesande. Efter nærmere eftertanke er fodtøjskategorien nu navngivet: Korsikanske candyflossgalocher.

Sådan lidt mere close-up - og som solo.

Sådan lidt mere close-up - og som solo.

Tak for opmærksomheden.

You may also like

1 comment

repsak 6. oktober 2009 - 21:34

sådansesko,så er man vel klar til lancier und alles!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk