Home Grej & grooming Hermes, Bergamote og Acqua di Parma

Hermes, Bergamote og Acqua di Parma

written by Nicolai Klingenberg 11. oktober 2009
Pin It

På en nylig rejse delte jeg værelse med en herlig mand, som på ingen måde kommer til at gå ned på duftene. Om det er en samlermani eller frygten for en kedelig odør, skal jeg ikke kloge mig på, men på en og samme rejse lykkedes det ham at købe rundt regnet en liter duftevand.

Linet op med skyline i baggrunden

Linet op med skyline i baggrunden

Ved afrejse fra Kastrup blev tax free afdeling en Terre d’Hermes fattigere – mod betaling naturligvis – og flakonens mængde af indhold burde række til et tungt forbrug i mange måneder.

Fransk velduft fra konglomeratet Hermes

Fransk velduft fra konglomeratet Hermes

Under opholdet fik han ligeledes støvet den største flakon op, som jeg har set til dato. Acqua di Parma står bag produktionen, og med i dealen fulgte en forstøver af den gamle skole med pumpe og metallisk beholder. Da den skulle fylde røg der tilpas meget indhold ved siden af, som spredte en heftig aroma i rummet, som fik Magasins parfumeafdeling ved juletid til at dufte af frisk luft.

Old school elegance

Hos Barneys røg han på en Begamote eau de parfum, som blandes i butikken, hvor den også udstyres med personlig label med ejers navn og datoindikation for ”fresh until”, der i dette tilfælde er et år.

Personificeret Barnyes kreation

Personificeret Barnyes kreation

Favoritten? Tror det må blive Acqua di Parma.

Pin It

You may also like