Home Pindemadder Hvad skal der på? Der skal chili på

Hvad skal der på? Der skal chili på

written by Nicolai Klingenberg 21. oktober 2009
Pin It

Af og til er der ikke tid til gourmet på allerhøjeste plan, fem retter med dertilhørende vinmenu – eller tre retter for den sags skyld. Siden slut halvfemserne har jeg været stor tilhænger af shawarma, og den herlige spise har stillet sulten talrige gange, når der har været travlt.

Således ser facaden ud fra den side, hvor du må parkere. Inde venter herlig fastfood.

Således ser facaden ud fra den side, hvor du må parkere. Inde venter herlig fastfood.

I går gik det løs på Aladdin’s på Vester Farimagsgade 6, som er et relativt nyt sted, jeg er blevet præsenteret for. Med et kvarter til overs indtog jeg en herlig ”lomme” med shawarma og chili (sidstnævnte i rigelige mængder), mens jeg kunne holde øje med et ikke helt lovligt parkeret vogntøjet.

Roterende spyd med herlig shawarma. Ovenover et oplyst bud på nogle af menuens fortræffeligheder.

Roterende spyd med herlig shawarma. Ovenover et oplyst bud på nogle af menuens fortræffeligheder.

Dommen? Herlig, hjemmelavet shawarma af gode råvarer med den rette smag.

Bordbestilling kan foretages på 33 91 18 19, men burde ikke være nødvendig. Jeg beklager den ringe fotokvalitet – indlægget blev skudt på afstand med nød-kamera, da idéen opstod impulsivt.

Pin It

You may also like