Home Pindemadder Middag med uret – og mere til

Middag med uret – og mere til

by Nicolai Klingenberg

I fredags var der lagt op til løjer, bøf, bearnaise, champagnesmagning med mere. Rammerne var Morten Bech Køsters Domus Portus, som man kunne fristes til at kalde for No 2 – men således hedder stedet altså ikke.

Danmarks rareste urmand og ur-orakel, Kristian Haagen, stod for et opdelt foredrag om ure, historie, signaler med meget mere, der blev planmæssigt afbrudt af champagnesmagning, forret, hovedret og dessert.

Foie gras. Herrefedt og lækkert.

Foie gras. Herrefedt og lækkert.

På den boblende front blev der skænket følgende herligheder:
Ruinart Blanc de Blancs
Veuve Clicquot Vintage 2002
Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2003
Veuve Clicquot Brut
Moët & Chandon Impérial

Den foretrukne? Førstnævnte.

En klassiker - uden grønt på fotoet.

En klassiker - uden grønt på fotoet.

Tallerken med søde sager - også kendt som dessert...

Tallerken med søde sager - også kendt som dessert...

Efter tre retter og indlæg fra Haagen, gik turen til det bløde – altså noget sofaværk – hvor en kuffert fra Hvelplund på Vesterbrogade blev åbnet af Dean fra Hvelplund, og en lang række tikkende skønheder gik på omgang – velakkompagneret af kaffe og avec.

Fredagsekvipering a la Haagen. Til venstre en Rolex Seadweller anno 1978 og til højre en Patek Philippe Nautilus. Handsken var dog ikke en del af påklædningen.

Fredagsekvipering a la Haagen. Til venstre en Rolex Seadweller anno 1978 og til højre en Patek Philippe Nautilus. Handsken var dog ikke en del af påklædningen.

Aftenen blev rundet af på diverse københavnske beværtninger – blandt andet Iziz Private på Kongens Nytorv 17, men også et sporadisk besøg i ”Fleischstadt” a.k.a. Kødbyen.

Per Hillo (hello), Kristian Brask Thomsen og Klingenberg. Samt øl.

Per Hillo (hello), Kristian Brask Thomsen og Klingenberg. Samt øl.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk