Home Spottet Sig Tambour til din Louis Vui

Sig Tambour til din Louis Vui

written by Nicolai Klingenberg 11. november 2009
Pin It

En mellemsen aftentime i baren på Custom House spotter mit øje en tikker. Den sidder på et herrehåndled, og der er som oftest langt mellem Louis Vuitton urene. Ikke desto mindre fortjener den et foto og et par ord.

Louis Vuitton kan mere end bælter og tasker - de kan også lave tidsmaskiner.

Louis Vuitton kan mere end bælter og tasker - de kan også lave tidsmaskiner.

Der er tale om Tambour Automatic Chronograph, som går under modelnavnet LV277. Her er den i stål, men den fås også i rødguld. Med et mål på 41,5 millimeter er der tale om en fornuftig herrestørrelse, der hverken fylder for lidt eller for meget.

Brun læderrem og skive samt datovisning og vandtæthed til 100 meter er blot nogle af finesserne. Ikke et decideret drømmeur, men til gengæld et svært godt bud på et flot ur fra et hus, man normalt ikke forbinder med ure.

Pin It

You may also like