Home Spottet Sig Tambour til din Louis Vui

Sig Tambour til din Louis Vui

by Nicolai Klingenberg

En mellemsen aftentime i baren på Custom House spotter mit øje en tikker. Den sidder på et herrehåndled, og der er som oftest langt mellem Louis Vuitton urene. Ikke desto mindre fortjener den et foto og et par ord.

Louis Vuitton kan mere end bælter og tasker - de kan også lave tidsmaskiner.

Louis Vuitton kan mere end bælter og tasker - de kan også lave tidsmaskiner.

Der er tale om Tambour Automatic Chronograph, som går under modelnavnet LV277. Her er den i stål, men den fås også i rødguld. Med et mål på 41,5 millimeter er der tale om en fornuftig herrestørrelse, der hverken fylder for lidt eller for meget.

Brun læderrem og skive samt datovisning og vandtæthed til 100 meter er blot nogle af finesserne. Ikke et decideret drømmeur, men til gengæld et svært godt bud på et flot ur fra et hus, man normalt ikke forbinder med ure.

You may also like

1 comment

Mads Windeballe 27. maj 2010 - 15:23

LV skal holde sig til tasker,
Rayban til solbriller,
og Rolex til ure.. :),

Hvorfor skal alt blandes sammen?,
Hvorfor skal de forskellige mærker, blande sig i ting de ikke har forstand på. 🙂

Undskyld det sure opstød 😉

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk