Home Pindemadder To hurtige på Nimb

To hurtige på Nimb

by Nicolai Klingenberg

Sæt tænderne i to gode retter – det lyder ganske nemt, og det er endnu nemmere, hvis man gør det ude. Sidste bud på to gode retter fandt jeg på Nimb Brasserie, og for mit vedkommende betød det en forret og en hovedret. Stedet har et muntert lille slogan på forsiden af menukortet, der lyder: Hvor får du ellers lov til at sidde og spise med kokkene ude i køkkenet? ”¨Og uden at være for fræk så kan jeg næsten svare: Der hjemme.

Det har jeg vist svaret på - men skægt slogan...

Det har jeg vist svaret på - men skægt slogan...

Men nok om det.”¨”¨Der er nu noget rart ved at kunne se de folk, der laver ens mad – og det foregik med kyndige hænder og fint køkkentøj næsten lige ved siden af bordet. Og når nu køkkenet står midt i det hele, så føler man sig som publikum i et gastromiteater – en ny, men god oplevelse.

Hjertet i madhuset - det er her, det sker...

Hjertet i madhuset - det er her, det sker...

Forretten bød på skotsk røget laks med pocheret vagtelæg og dildmayonnaise, men også input fra granatæblernes verden og blå kartoffelchips. Svært god laks skulle jeg hilse at sige.

Laks. Med blå kartoffelchips, vagtelæg og hvid tallerken.

Laks. Med blå kartoffelchips, vagtelæg og hvid tallerken.

Hovedretten var en grillet ribeye-steak af dansk (og mørt) oksekød, som var bobbet op med skønne svampe og bagte skalotter, som kunne vendes i en overordentlig stor klump kryddersmør. Personligt er jeg mere til den traditionelle sauce, der byder på mere kant end krydret smør. I hvert fald i dette tilfælde.

Dyr med svampe og overordentlig stor klump smør.

Dyr med svampe og overordentlig stor klump smør.

Retterne blev skyllet ned med en Amarone Delle Valpolicella Capitel de Roari fra 2006.

Vino Italia.

Vino Italia.

Billederne er snuppet med Samsung ST500, og du kan booke bord, læse mere og blive sulten på www.nimb.dk


You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk