Home EkviperingGrej & grooming Egoskjorter med initialer

Egoskjorter med initialer

by Nicolai Klingenberg

Under en skøn og nyligt afsluttet ferierejse mod øst blev der sørme tid til lidt shopping. Inden jeg tog hjemmefra, var det aftalt, at hverken jeg eller min bedre halvdel skulle ”købe noget særligt”. Og da slet ikke noget skræddersyet.

På en lignende tur nogle år for inden var vi nemlig gået all in hos en skrædder. Hvordan jeg blev overbevist om, at jeg skulle stå i 30 graders varme og få taget mål til en flannelshabit, skal jeg ikke kunne sige. Det er pænt syet, men der er noget med pasformen – jeg ligner en blanding mellem Orange Scene på Roskilde Festival og en Camplet i fuld flor, når sættet er på.

Nå, men en ivrig skrædder fik på tiende dagen (efter ni dages lokken) taget mål til skjorter. Jeg var skeptisk, men da ”alt kunne lade sig gøre”, tog jeg chancen. Og det er jeg glad for. De sidder lige i øjet, og så blev der plads til en herlig detalje på manchetten.

Således blev det. Ganske fint og personligt, hvis jeg selv skal skrive det.

Ejerne var selv svært stolte af produktionen og bad mig opfordre folk til at skrive, hvis de ville have skjorter. Det er hermed gjort – skriv til dem på royalboutique2008@yahoo.com. Jeg håber de kan hjælpe.

You may also like

3 comments

Bimme 18. februar 2010 - 11:19

Superfed stil! Du bringer de gode, gamle traditioner back to life – I love it!

Reply
Ignaz 19. februar 2010 - 11:38

Ja vi andre gamle rotter har haft initialer på skjorterne i mange år. Visse år er det på brystet mens det i disse mere beskedne tider er mest velset at have initialerne i krave eller revers – på indersiden.
It´s whats inside that counts – lidt ala transparente bagkasser på urene!

Hep fra Iggy

Reply
repsak 21. februar 2010 - 22:17

…….så kanon,og hellere på dobbeltmanchetten end på……kroppen,har jeg hørt…

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk