Home Grej & grooming Egoskjorter med initialer

Egoskjorter med initialer

written by Nicolai Klingenberg 18. februar 2010
Pin It

Under en skøn og nyligt afsluttet ferierejse mod øst blev der sørme tid til lidt shopping. Inden jeg tog hjemmefra, var det aftalt, at hverken jeg eller min bedre halvdel skulle ”købe noget særligt”. Og da slet ikke noget skræddersyet.

På en lignende tur nogle år for inden var vi nemlig gået all in hos en skrædder. Hvordan jeg blev overbevist om, at jeg skulle stå i 30 graders varme og få taget mål til en flannelshabit, skal jeg ikke kunne sige. Det er pænt syet, men der er noget med pasformen – jeg ligner en blanding mellem Orange Scene på Roskilde Festival og en Camplet i fuld flor, når sættet er på.

Nå, men en ivrig skrædder fik på tiende dagen (efter ni dages lokken) taget mål til skjorter. Jeg var skeptisk, men da ”alt kunne lade sig gøre”, tog jeg chancen. Og det er jeg glad for. De sidder lige i øjet, og så blev der plads til en herlig detalje på manchetten.

Således blev det. Ganske fint og personligt, hvis jeg selv skal skrive det.

Ejerne var selv svært stolte af produktionen og bad mig opfordre folk til at skrive, hvis de ville have skjorter. Det er hermed gjort – skriv til dem på royalboutique2008@yahoo.com. Jeg håber de kan hjælpe.

Pin It

You may also like