Home Pindemadder Hjemmelavet is med jetsetsukker

Hjemmelavet is med jetsetsukker

by Nicolai Klingenberg

Jeg er ikke en ørn i et køkken, og hvad en ørn i øvrigt skal i et køkken, har jeg aldrig luret. Nå, men jeg er med i et mindre selskab af kødtilhængere, som fra tid til anden mødes til veltilberedte kødudskæringer fra forskellige dyr. Og af og til er der også dessert til.

I den forbindelse vil jeg gerne viderebringe en opskrift fra en af gruppens medlemmer – det er så såre simpelt, og smager så ganske udmærket. Der er tale om en is.

Blender med råvarer - jeg har fået den billigt, da der står et forkert navn på.

Ingredienser:
500 gram frosne bær

1/2 liter piskefløde

250 gram jetsetsukker (flormelis)

Saft fra en halv citron

Tilsæt gerne lidt hakket chili og ditto ingefær

Jetsetsukker - en uundgåelig ingrediens til en drønsjov aften med is.

Således gør du:

1. Mok det hele i en blender.

2. Tænd blenderen.

2. Sluk den, når massen er flydende.

3. Hæld suppedasen over i en beholder, og lad den stå i fryseren i cirka fire timer.

4. (eventuelt) Er du lidt fiks på fingrene, så rører du lige i isen af og til.

Tip:
Bop isen op med et par mynteduske inden servering.

Tak til Ravnsgaard for opskriften – og tak for opmærksomheden.

Velbekomme!

You may also like

5 comments

Anders 4. februar 2010 - 14:28

Jetsetsukker… Jeg er færdig af grinekramper:D

Reply
Gitte Fischmann 23. februar 2010 - 11:15

Ville lige give et ypert triks til denne is.
Til dem der ikke kan tåle Jestset Sukker, så kan det erstattes med hermasetas i flydende form, og så kan man tilsætte 70% mørkchokolade, og en halv stang vaniljekorn.MUMS!

Reply
Nicolai Klingenberg 23. februar 2010 - 15:42

Tak for det Gitte – jeg har netop lavet en ny portion, men den røg i fryseren, før du skrev en kommentar, så det må blive næste gang. Hils ham der Hr. Masetas.

Reply
Dennis 7. marts 2010 - 21:54

Hey NK.

Jeg lavede isen til min bedre halvdel i weekenden, og der var stor begejstring.
Anrettet i hjerteform og akkompagneret af yoghurt/vanille is, kiwi, blomme, pære, hindbær og en hjemmelavet kakao-glasur til pynt vakte desserten stor opsigt og en fræk belønning til værten. 😉

Sorbet’en var fantastisk, – Tak for opskriften!

Reply
Nicolai Klingenberg 7. marts 2010 - 22:54

Sådan Dennis – det glæder mig at høre. Tak for feedback – og god aften!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk