Home Pindemadder Hjemmelavet is med jetsetsukker

Hjemmelavet is med jetsetsukker

written by Nicolai Klingenberg 3. februar 2010
Pin It

Jeg er ikke en ørn i et køkken, og hvad en ørn i øvrigt skal i et køkken, har jeg aldrig luret. Nå, men jeg er med i et mindre selskab af kødtilhængere, som fra tid til anden mødes til veltilberedte kødudskæringer fra forskellige dyr. Og af og til er der også dessert til.

I den forbindelse vil jeg gerne viderebringe en opskrift fra en af gruppens medlemmer – det er så såre simpelt, og smager så ganske udmærket. Der er tale om en is.

Blender med råvarer - jeg har fået den billigt, da der står et forkert navn på.

Ingredienser:
500 gram frosne bær

1/2 liter piskefløde

250 gram jetsetsukker (flormelis)

Saft fra en halv citron

Tilsæt gerne lidt hakket chili og ditto ingefær

Jetsetsukker - en uundgåelig ingrediens til en drønsjov aften med is.

Således gør du:

1. Mok det hele i en blender.

2. Tænd blenderen.

2. Sluk den, når massen er flydende.

3. Hæld suppedasen over i en beholder, og lad den stå i fryseren i cirka fire timer.

4. (eventuelt) Er du lidt fiks på fingrene, så rører du lige i isen af og til.

Tip:
Bop isen op med et par mynteduske inden servering.

Tak til Ravnsgaard for opskriften – og tak for opmærksomheden.

Velbekomme!

Pin It

You may also like