Home MINI Mig og MINI

Mig og MINI

by Nicolai Klingenberg

Den sidste tid har jeg gået og grublet over, hvordan bloggen kunne udvikle sig – jeg tænkte over, hvilke brands, der kunne matche indholdet, og blandt de første indskydelser faldt jeg over MINI.

Udsigt fra den øvre etage.

Jeg tog initiativ til et møde med bilforhandleren Jan Nygaard, da han har Nordeuropas eneste MINI hus. Og her sidder jeg så nu og blogger. Jeg har lavet en ”alliance”, hvor jeg vil være MINIs mand i marken. Forvent derfor lidt rabatter, små guides til nær og fjern og gode fordele, hvis du kan fremvise en nøgle til vogntøjet. Faktisk kan andre også nyde godt af sagerne, men mere om det senere.

Selvom det ikke lige er til at se her, så er "hytten" kubistisk - og det gælder også i resten af MINI husene på kloden.

Men hvorfor alliere sig? MINI er i min verden et brand, der er mere end en bil. Det er en livsstil. Og den livsstil passer som fod i hose til min blog. Og så kommer jeg ikke udenom, at samarbejdet kan åbne døre – for dem og for mig. Måske kan bloggen ligefrem blive en levevej med tiden.

Hatten af for MINI.

Har du lyst til at diske op med et eller flere forslag til, hvad der skal besøge og blogges om – og måske skaffes fordelagtige aftaler med, skal du bare give lyd. Så gør jeg gerne en indsats.

Klar, parat, blog...

Tak for opmærksomheden.

PS: Hvis du vil være med i en konkurrence om en MINI i en weekend, to overnatninger på Hotel Avenue, en middag på Ebisu hos Custom House, og en middag på Lastrummet i Rungsted Havn, vil jeg anbefale dig, at melde dig ind i denne her gruppe: http://www.facebook.com/pages/Lyngby-Denmark/MINI-Jan-Nygaard-AS/10150111313200601?ref=ts

You may also like

4 comments

Nicko 28. februar 2010 - 22:45

Hvornår er der åbent hus? 🙂 Det ser cool ud!

Reply
Nicolai Klingenberg 2. marts 2010 - 22:24

Vi arbejder på noget, når foråret for alvor har meldt sin ankomst. Hold øje med bloggen!

Reply
Lefty 10. marts 2010 - 12:42

Jeg kan se at My-Pleasure har tilmeldt sig Newmini.dk
Måske kan vores klub arrangere nogle i forbindelse med sådan
åbent hus…. 🙂
jeg holder øje med bloggen.

Reply
Nicolai Klingenberg 10. marts 2010 - 16:24

Lige præcis! Jeg skal nok holde jer orienteret. Og lad medlemmerne vide, at der sker ting og sager. Har I ønsker om rabatter eller fordele, må I sige til, så skal jeg slå et slag for sagen. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk