Home MINIMINI - show me the key Brasserie Bisous – nu med åbning

Brasserie Bisous – nu med åbning

by Nicolai Klingenberg

I går var der dømt generalprøve på Skovriderkroens seneste skud og bud på stammen af spiseoplevelser med mere. Navnet er Brasserie Bisous, og bistroen er rykket ind i de lokaler, der tidligere husede Bottega.

Indgang feat. rød baldakin.

Ny indretning, ny bemanding og ny optimisme skal gerne være vejen til succes, og det tegner ikke skidt.

Lebend og feel good på første aften.

Vi valgte at se åbningen som en generalprøve, og det gjorde Bisous også selv – en rabat på 30 % lokkede prøvekludene, som der var talrige af – også klokken 21.00. Et par ledige borde blev optaget, et selskab på små 20 tog plads på den øvre etage, og DJ’en sørgede for dejlige toner, og efterhånden som aftenen skred frem, blev musikken højere – og stadig behagelig.

Et stille øjeblik i baren grundet gæsternes spisning ved bordene. Klokken 23 var der godt fyldt op.

Planen er, at weekenderne skal danne rammen om et nyt gå i byen sted – nord for København. Og velsagtens også for et ældre publikum, som måske har til huse i området. Således var Skovriderkroen også tænkt i medio halvfemserne, hvor succesen også fik fat – jeg kom aldrig længere end baren dengang. Man skulle være 25 for at komme ind, og det var jeg ikke. Og jeg lignede bestemt ikke en, der var ældre end min reelle alder.

"Klingenberg - det er godt at se, du ikke er bange for at tage skotskternet på". Citat: Manden med stort følge på vej til den øverste etage.

Stemningen var lige i øjet – fra ankomst til afgang. Startvanskelighederne bestod primært af ventetid på hovedretten, men når der lokkes med velkomstpriser og selve aftenen var husets første, så er tålmodighed et must – i min verden. En stenbiderrogn manglede en anelse bid, men resten af spisen var der ikke en finger at sætte på.

Stenbiderrogn serveret med rødløg, ristet brød og creme fraiche.

Både vært – Anders Buhl – og resten af personalet var nærværende og til stede, og der blev kompenseret for ventetiden med Mumm Champagne på husets regning – det var også sket, selvom den røde blok på bordet afslørede, at der blev noteret lidt ting og sager.

Stegte kammuslinger på hvidasparges creme samt grøn asparges salat.

Ved afgangen var der allerede ”mand med liste” ved indgangen, og folk kom også for at blive krydset af, så premiereaftenen var ganske givet tilfredsstillende for Bisous. Jeg kommer tilbage – både for at spise, nyde og måske endda også for at feste.

Krabbe-scampi tagliatelle med asparges og dadeltomater, hertil baslikumsauce og høvlet parmesan.

Stegt hanebryst på spinat, forårsløg og perlebryg hertil krydderurte fumé.

Læs mere, book et bord, og find vej her.

Kører du MINI? Så husk nøglen! Ved fremvisning af MINI nøgle får du nemlig:

– Et glas bobler når du spiser på stedet i weekenden

– Du kommer udenom køen og gratis ind på natklubben fredag og lørdag

– Spiser du aftensmad på Brasserie Bisous mandag til torsdag, får du bobler til at starte på, en 3-retters menu med vine samt kaffe og petits fours for 500 kroner pr. mand/kvinde.

God fornøjelse og velbekomme!

You may also like

1 comment

Når MASH har fulde huse er det godt at have ES i ærmet | Med klud, pen, blok og blog 18. maj 2010 - 10:11

[…] jeg vælge mellem Brasserie Bisous og ES, må det blive førstnævnte (se indlæg fra Bisous her) – primært på grund af stemningen. ES har muligheden for at gøre sin afdeling langt mere levende […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk