Home MINI Et musikalsk MINI moment

Et musikalsk MINI moment

by Nicolai Klingenberg

Der er ikke noget som en stille stund i vogntøjet – og slet ikke når man hører et herligt nummer. På en rejse til Amerika blev jeg lokket til at købe et aggregat, der forener min iPod med bilstereoen. På vejen hjem fra Amerika sad jeg med krydsede fingre og håbede på, at den rare sælger havde talt sandt. Det havde han – og skidtet virker.

Cash is... king.

I med iPod’en, vælg et nummer, og tonerne bruser frem i kabinen. Jeg har af og til fået på hatten for min til tider aparte musiksmag, men det er jo valgfrit, om andre vil lytte med.

På sidste køretur havde mørket meldt sin ankomst, og netop det faktum gjorde, at jeg var ”in the mood for” Highwayman med.. Higwaymen, som består af Johnny Cash, Kris Kristoffersen, Waylon Jennings og Willie Nelson.

Kender du ikke sangen, kan du bare høre den her – se bort fra videoen. Den er sgu lidt taggy.

You may also like

2 comments

Frederik Sevelius 22. marts 2010 - 21:20

Ser lækkert ud. Kan du give lidt specifikationer?

Reply
Nicolai Klingenberg 22. marts 2010 - 21:30

Specifikationer? 🙂 På hvad?

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk