Home MINI Et musikalsk MINI moment

Et musikalsk MINI moment

written by Nicolai Klingenberg 20. marts 2010
Pin It

Der er ikke noget som en stille stund i vogntøjet – og slet ikke når man hører et herligt nummer. På en rejse til Amerika blev jeg lokket til at købe et aggregat, der forener min iPod med bilstereoen. På vejen hjem fra Amerika sad jeg med krydsede fingre og håbede på, at den rare sælger havde talt sandt. Det havde han – og skidtet virker.

Cash is... king.

I med iPod’en, vælg et nummer, og tonerne bruser frem i kabinen. Jeg har af og til fået på hatten for min til tider aparte musiksmag, men det er jo valgfrit, om andre vil lytte med.

På sidste køretur havde mørket meldt sin ankomst, og netop det faktum gjorde, at jeg var ”in the mood for” Highwayman med.. Higwaymen, som består af Johnny Cash, Kris Kristoffersen, Waylon Jennings og Willie Nelson.

Kender du ikke sangen, kan du bare høre den her – se bort fra videoen. Den er sgu lidt taggy.

Pin It

You may also like