Home Ure Goodbye PAM – hello Submariner

Goodbye PAM – hello Submariner

written by Nicolai Klingenberg 8. marts 2010
Pin It

Tid til fornyelse i samlingen – og i disse tider er det ikke begrebet ”hamstring”, der tiltaler mig allermest. Men derfor skal der stadig være plads til fornyelse. Og det blev der.

Fra New York til Århus - Panerai PAM00111

Jeg købte mit Panerai PAM00111 i New York for et par år siden – jeg har været svært glad for uret, men der skulle ske noget nyt. Da jeg så en annonce på www.timegeeks.dk, var muligheden der. En gut skulle af med et Rolex Submariner fra mit fødeår – 1978. Efter dialog og forhandling frem og tilbage blev vi enige.

Fra fødeåret 1978: En Rolex Submariner 1680

Nu er mit Panerai på vej til Århus, mens mit nye ”sub” sidder på mit håndled. Jeg er herreglad for det.

Tak for opmærksomheden.

Pin It

You may also like