Home Ure Guld og (næsten) grønne skove

Guld og (næsten) grønne skove

by Nicolai Klingenberg

Det er blevet tid til et ur igen, og begejstringen er ikke til at tage fejl af. Jeg har måtte sælge lidt ud af samlingen, så der kunne blive plads til noget nyt – og i dette tilfælde et Linde Werdelin Biformeter i  auris. Eller guld om du vil.

Her er den så - læg mærke til den røde viser, som viser tidszone nummer to, når man er på farten. Og lur lige detaljen med den integrerede rem i urkassen. Det er design, der fungerer.

Der er kun to tilbage, som der er lagt ordre ind på – og så er modellen en saga blot. Der er lavet omkring 30 på verdensplan totalt set, så der er tale om en begrænset mængde, og jeg mener at huske noget med, at produktionsomkostningerne var årsag til, at Biformeter’en ikke længere er i sortimentet.

Jeg er helt tosset med kombinationen af ædelmetal og tekstil – det er med til at gøre klokkeværket underspillet og cool, og gør det samtidig muligt at bære noget guld, uden der går Pattaya-style i den.

Bagpå. Nu med logo - og så tåler den 300 meter vand.

Uret vakte stor opmærksomhed i Sverige, hvor intet mindre en to urmagere spottede det – og så på en restaurant oven i købet.

Spænde i guld i selskab med kontrastfyldt rem.

Tak for opmærksomheden!

You may also like

4 comments

Anders 2. marts 2010 - 21:20

Et ord –> MISUNDELIG

Reply
repsak 4. marts 2010 - 23:00

…..det er da en dykkerklokke, der vil noget.og designet taler jfor sig selv… erste Klasse…

Reply
Ignaz 5. marts 2010 - 13:36

Og stadig med det stabile ETA/Certina 1000 meter mekaniske værk indeni. Smart af LW, da det holder 4ever.
Lekzi

Reply
Årsagsrelateret ekvipering – del VI | Med klud, pen, blok og blog 4. juni 2010 - 12:02

[…] gå efter et tyndt dresswatch, men det blev altså bamsen fra Linde Werdelin (se historien om uret her), som matcher manchetknapperne. Linde Werdelin med to tidszoner og manchetknapper med initialer. […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk