Home Grej & grooming Hun hedder Anna, og hun laver (blandt andet) manchetknapper

Hun hedder Anna, og hun laver (blandt andet) manchetknapper

written by Nicolai Klingenberg 25. marts 2010
Pin It

Jeg kan ikke helt komme i tanke om, hvor det var, jeg første gang stødt på Anna Moltke-Huitfeldt, men dialogen har stået på i omkring et års tid. Primært på mail – men så rendte jeg på hende til et arrangement med livsstil som omdrejningspunkt.

Anna gør sig i smykker – vistnok primært til kvinder – men det betyder jo ikke, at man skal afholde sig fra at lave et par afstikkere (ej at forveksle med ørestikker) til mænd. Blandt hendes kreationer, faldt jeg over disse knapper af vaskeægte perler – jeg mener de er fra Tahiti – som er sat på guld. Og ikke hvilken som helst slags guld, men derimod bæredygtigt guld, som er kommet til verden via fornuftige forhold for graverne.

Naturlige manchetknapper - altså sådan rå perler fra naturens side.

Smykkedesigneren har også lavet et par andre “knapper” til mænd, men dem må jeg vise en anden gang. Forvent dog en hel del mere vedhæng på drengen.

Er du tosset med manchetknapper, kan du læse det tidligere indlæg om guiden til de små deltaljer lige her.

Du kan se mere til Annas smykker her.

Tak for opmærksomheden.

Pin It

You may also like