Home Pindemadder Katalog release på D’Angleterre

Katalog release på D’Angleterre

by Nicolai Klingenberg

Nogen får husstandsomdelt deres reklamesager, mens andre vælger at gøre det lidt mere højtideligt. Blandt tilhængerne af sidstnævnte finder man blandt andet Select Travel. Faktisk har de netop skiftet navn til Select Collection, men det skal ikke skille os ad.

Leija Graf - ejer og talskvinde på selve aftenen. Men også ejer til daglig.

Der er tale om ”upscale” rejser, hvor det koster lidt mere – og hvor det hele spiller. Jeg har ikke rejst med dem, men det forlyder sig, at alt kan lade sig gøre – selv efter afgang. Og det behøver ikke koste skjorten. Faktisk er der prisgaranti på hotelpriserne.

Ballet i Palmehaven (.dk)

Nå, men det skal ikke gå stille for sig, når et katalog på over et kilo ser dagens lys, hvorfor en treretters middag i Palmehaven på D’Angleterre udgjorde rammerne. Tilsæt dernæst lidt ballet, en tale fra ejerkvinden og intet mindre end en frembringelse af katalogerne på sølvfade med stjernekastere.

Søvfad og stjernekaster. Og en stak kataloger.

Lige den del med stjernekasterne forstod jeg på ingen måde – det blev nærmest lidt for meget. Men til gengæld holder det hele vejen, at firmaet for eksempel har rejst om på den anden side af kloden for at skyde billeder til kataloget – resultatet minder om et rigtigt livsstilsmagasin. Well done.

Runde borde, gæster og mad - blandt andet i form af rimmet laks og farseret vagtel.

Tre retter og et par kopper kaffe senere, afsluttede selskabet med en sag i baren. Næsten da. Jeg og to andre, måtte lige se på en mindre beværtning i nærheden, men sådan kan det gå. Heldigvis.

Tak for i aften.

Læs mere om Select her.

You may also like

3 comments

Zederkof 19. marts 2010 - 12:49

Jeg kan kun sige – smukt !

Reply
Anna Moltke-Huitfeldt 19. marts 2010 - 13:32

Ja! Flot præsentation – både der og her !

Reply
repsak 19. marts 2010 - 22:31

…halløjsa…lsa,der mangler kun paraplyer i aperi´riffen!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk