Home Living På aftenvisit hos Normann Copenhagen

På aftenvisit hos Normann Copenhagen

by Nicolai Klingenberg

Den stod på pressekomsammen for et uges tid siden, hvor Normann Copenhagen havde inviteret dansk og udenlandsk presse til previsning af danske designnyheder, inden sagerne skulle afsløres i Milano.

Klap-klap - så er der pindemadder. Og designnyheder i selskab med gæster.

Grundet en anden get together et par timer inden, nåede jeg dog ikke at se det hele – men jeg nåede at se to interessant bud på nogle danske genisteger – og selvom den ene vist så dagens lys i form af en prototype året ind i Miliano, kan du nu (og her) møde BOB og Valdemar.

Da jeg arbejder på en lidt mere dybdegående sag til et andet medie, bliver det to korte introduktioner, men til gengæld er det egne billeder. BOB er en relancering, der kom til verden, efter designeren Nicolai Wiig Hansen var til middag hos en veninde, som havde et gammelt Bob-spil stående bag døren. Dermed var idéen født, og nu kan du skrive dig op til et eksemplar hos Normann Copenahagen.

BOB og Nicolai Wiig Hansen fra Wiig Hansen + Pedersen.

Jeg fik selv et Bob-spil som helt ung knejt. Jeg fik det af Hanne (en, der passede mig, da jeg lille), og lykken var lige så stor som spillepladen. Der blev tæsket løs i hjemmet og efter skoletid, så gaven ramte plet, og det samme gjorde jeg ganske ofte på trods af en svær nærsynethed, der først blev løst et par år efter. Spillet står vist stadig i kælderen hos mine forældre, men kvaliteten er nok ikke helt, hvad den har været – og prisen på den nye model, ligger også væsentligt over den tidligere. Forvent noget i omegnen af 4.000 kroner.

Det tager kun fem minutter, men vi vil så gerne have, du spiller lidt længere.

Nyhed to hedder Valdemar og er en stol. Danske Martin Kechayas og partneren Christian står bag, og stolen kommer til at koste i omegnen af 10-12-000 kroner. Forvent gigantiske øreklappere, flot, flot overgang fra inderside til yderside, stofbetrukne ben og et hav af farvemuligheder. Stolens navn har royale relationer a la gamle dage (Kong Valdemar, hvis du skulle være i tvivl), og det herlige stykke siddemøbel kommer til salg hos blandt andet Normann Copenhagen i år.

Frækkerten Valdemar fra Atelier Kechayas - den bliver vist først præsenteret i Milano fra den 14. april, men nu så den altså her.

Tak for opmærksomheden – og til Gourmanderiet for ost og pølser af den særdeles gode slags.

Skiveskårne lækkerier fra Gourmanderiet.

You may also like

1 comment

Afternoon at Normann Copenhagen « Wiig Hansen + Pedersen 9. april 2010 - 09:45

[…] Last week Nicholai Wiig Hansen made a presentation of the design we have made for Normann Copenhagen. The audience was the international and danish design press. The international press was invited by the foreign ministry who are doing a campaign to put focus on danish design. Check this Danish article describing the evening. […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk