Home Ure Nyheder fra Basel i Købehavn – før tid

Nyheder fra Basel i Købehavn – før tid

by Nicolai Klingenberg

Sidste år var jeg til den store ur- og smykkemesse i Basel, men ikke i år. Der var dog mulighed for at kigge for Reeslev Copenhagen i denne uge, da en række repræsentanter fra ur- og smykkehusene kiggede forbi med nogle nyheder.

Harry Winston hører til et af de nyeste brands i biksen, og faktisk er Reeslev eneforhandler af de svært lækre ure i Skandinavien. I øvrigt har Harry-klokkerne referencer til firmaets første butik, som åbnede i New York i 1920’erne – dette DNA ses i form af ”the arches”, som ses på urkasserne. En fin hyldest til det, der startede eventyret for små 100 år siden.

Harry Winston Ocean Tourbillon finde i ti eksemplarer - bemærk pivfræk, orange carbonskive

Forsiden af Harry Winston Midnight Minute Repeater

Bagsiden af Harry Winston Midnight Minute Repeater.

Minute repeater’en var mere end sød musik i mine ører – og jeg sværger, at der er tale om urmageri på aller højeste niveau. Forskellige toner klinger løs og indikerer, hvad klokken er ved hjælp af forskellige “pling-lyde” i flere afarter. Mums.

Harry Winston Midnight Chrono Tourbillon

Der var de - buerne som relaterer til Harry Winstons første butik.

Også ”de GRISOGONO” var på pletten med nyheder. Huset har kun lavet ure i ti år, men det blev alligevel fejret med en række kulørte lækkerier i form af Uno serien. Firmaets stifter, Fawaz Gruosi, er stærk i ædelstene, og tilskrives en del af æren for boomet inden for sorte diamanter, som også bruges i firmaets smykkekollektion. Blandt andet en række manchetknapper, der virkelig spiller – mere om dem en anden gang.

Uno serien fås også med rem af "stingray" - et liret input fra havet.

Rød og limiteret UNO - med to tidzoner.

Du ved, det er de GRISOGONO, når urværket er sort. Også på Uno modellerne.

Graham har ikke tidligere rigtig vundet mit hjerte, men denne gang var der for alvor smæk på drømmepotentialet. Noget er stadig lidt for hidsigt – for eksempel den sorte og Viper grønne Grand Silverstone – men Flyback’en holder hele vejen.

Graham Chronofighter Trigger Flyback - limiteret til 100 stykker

Graham Grand Silverstone i Viper grøn og sort.

Graham TT Isle of Man - produceret i 211 eksemplarer og med relationer til motorcykelløb.

Graham Chronofighter Black Diver Watch - fås fra august/september.

Der kan være forskellige leveringstidspunkter på de forskellige klokkeværker – kontakt Reeslev for yderligere information på linket her.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk