Home Pindemadder Sushi som hverdagsspise?

Sushi som hverdagsspise?

by Nicolai Klingenberg

Hvis du hører til den gruppe, der som oftest ser sushi som en weekend spise, så er du i samme bås som undertegnede. Eller var. Jeg har nemlig via et bekendtskab i ”ambassadørselskabet” stødt på en gut, der netop har åbnet den tredje sushibiks.

Lige der, i betonuhulen, venter der sushi til flade priser...

Navnet er dondon Sushi, og inden vi kommer for godt i gang, så skal det siges, at jeg fik oplyst fra anden side, at ”de har haft det hårdt, når det kommer til anmeldelser”. Nuvel. Nu gør jeg mig ikke i ekspertudtalelser eller smagsanmeldelser som sådan, men nævnes skulle det.

Velkommen! Og hva' skulle det være? Sushi tak.

Summa summarum (før endt blogindlæg): Vil du spise dig mæt, uden det koster en formue, og til en kvalitet, der ligger langt over det, du får i supermarkederne, så er dondon sagen. Du må dog vinke farvel til sticks, som andre slår sig på, men kan du det, er dondon alle tiders bud på en hverdagssushi – et fænomen som jeg bryder mig godt om.

Ris, fisk og kok.

Det er blandt andet en sushirobot, der gør priserne venlige – den sparer mandetimer og dermed omkostninger. Jeg har endnu ikke set robotten, men jeg regner med at hilse på den en dag.

Lige før sagerne ryger i boksen.

Tun og laks i form af nigiri var både møre og friske – dem skal du glæde dig til. Chilimayoen på tun (lynstegt på den ene side), gik ligeledes rent ind, og tangsalaten var svært delikat, selv flere timer efter afhentning. De almindelige makiruller var dog lidt mindre festlige.

Ready, (sushi)set, eat.

Og så skal det slutteligt siges, at dondon ikke sammenligner sig med andre ”sushibikse”. Det er trods alt også et lidt andet udvalg og helt andre priser. Se selv her.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk