Home Living To puder fra Norr

To puder fra Norr

by Nicolai Klingenberg

Ude godt, men hjemme bedst? Absolut. Tiderne hvor de helt tossede og dyre ombygninger var dagligdag, er måske ikke højaktuelle i øjeblikket, men derfor kan man jo godt forny sit hjem – med få midler.

Bette-puden med den kulørte side.

Tag nu for eksempel de her to puder fra Norr – de koster ikke al verden, men de gør den helt store forskel. De kan bruges ude såvel som inde, og så kan de vendes. Tre faktorer, der nærmest gør, at hynderne kan kategoriseres som et kapokfyldt Kinderæg.

Den store hedder i øvrigt Tube, og den lille hedder Tiba.

Ude og Hjemme. Den lidt mere stribede side af puden. Liggende på terrassen..

Jeg har arbejdet for biksen bag Norr på et tidspunkt, og jeg spottede sagerne i et af deres showroom, og det var nok til, at jeg var solgt. Nu har jeg de to puder på matriklen, og selvom de endnu ikke fungerer direkte som siddemøbel, så pynter de sgu. Med lidt held skulle det være muligt at frembringe en form for nordisk loungestemning på terrassen – opfølgning følger!

Halløj med stramaj...

Du finder Norr i København, Århus og på linket her

Bette-puden med den kulørte side.

Prisen for Tube er i øvrigt 599 kroner, mens den Tiba koster 199 kroner.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk