Home EkviperingKluns Årsagsrelateret ekvipering – del IV

Årsagsrelateret ekvipering – del IV

by Nicolai Klingenberg
Pin It

En tur til Rungsted Havn? Måske. Det er i hvert fald temmelig nordsjællandsk. Og rødt. Kald det et Campari look, om du lyster, og så er du måske endda selskrevet på Snobbens yacht i selv samme havn.

Rødt? Så gerne. Skål i Campari.

Til looket skal du bruge (fra top til tå):
– Len vindblæst hår med strejf af sideskilning
– En stribet skjorte med sorte knapper – her fra Filippa K
– En vatteret vest – her fra Morris
– Et ur – her et Rolex Daytona anno 2004 i stål uden maritime relationer
– Et rødt Stringsarmbånd med messing hoveder
– Et rødt kanvasbælte
– Et par hvide jeans – her fra Trousers
– Et par røde, italienske hurtig-kneppere fra sidste år (se dem
her)
– En bagekartoffel eller aspargeskartoffel som buksefyld

Se de tidligere ekviperinger i kategorien med enslydende navn i toppen til højre.

Pin It

You may also like

7 comments

repsak 15. maj 2010 - 13:34

…………buksefyldet lyder som en spændende ny trend.Succes`en afhænger nok i særdeleshed af, om fyldet placeres for- eller bag -i bangebuksen!

Reply
Torben 16. maj 2010 - 01:45

OTT

Reply
Nicolai Klingenberg 16. maj 2010 - 11:57

Over The Top? Sure thing. 😉

Reply
MM 18. maj 2010 - 21:45

Stil kan man ikke købe sig til – det er man født med. Og det tyder på, du har vældig gode gener, Hr. Klingenberg 🙂

Reply
Mads Windeballe 26. maj 2010 - 20:39

Igen er der ikke så meget at sige..
Fantastisk Fantastisk Fantastisk…… 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 26. maj 2010 - 20:44

Tak for kommentarerne – brug dele af looket, hvis det er lidt for meget.. 🙂

Reply
Mads Windeballe 26. maj 2010 - 20:52

Det kan aldrig blive for meget.
Det kan kun blive for lidt 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk