Home MINI Bloggerkaret i nye klæder

Bloggerkaret i nye klæder

by Nicolai Klingenberg

Siden jeg fik kørekort – sådan cirka – har jeg puslet med tanken om, at det kunne være alle tiders med en bil, hvor der stod noget på, som havde en relation til det, jeg lavede. Da jeg gik på RUC, var det ligegyldigt, da jeg var på reklamebureau, var ledelsen ikke med på, at bilen var cool nok, og sådan gik tingene sin gang.

Der er en ny vogn på gaden - afsenderen er ikke helt ny, men ganske tydelig.

Da bloggen blev en realitet, var der pludselig noget at gå efter – og da samarbejdet med MINI Jan Nygaard faldt på plads, var ”den ved at være der”.  Før var vognen hvid – eller white pepper som farven korrekt hedder, men så kom der andre boller på suppen med hjælp fra Folie Finn (selvopfundet navn).

Dør og rødt øre.

Resultatet? En kørende reklamevogn for bloggen og samarbejdspartneren. Matsort folie, rødt tag, røde ører (altså sidespejle), to bonnet stipes en rød og en Paul Smith inspireret plus lidt referencer til det verdensomspændende internet.

Kølig køler med matsort baggrund.

Tak for opmærksomheden – og hjælpen i trafikken.

Find mere på Facebook: MINI - Jan Nygaard A/S

You may also like

10 comments

Helle 2. maj 2010 - 21:09

Lækkert vogntøj!

Reply
Nicolai Klingenberg 2. maj 2010 - 21:52

Tak for det – det tog sin tid, men det var værd at vente på. 🙂

Reply
Jesper 3. maj 2010 - 12:56

Mega cool! Go’ stil!

Reply
repsak 3. maj 2010 - 16:44

…………. det er da blevet en frækkert af dimensioner, må jeg nok sige, utroligt,hvad “make up artisten” har udrettet!

Reply
Brian Haagh 3. maj 2010 - 20:37

Den holder hele vejen! Måske jeg skulle prøve at pimpe min Toyota IQ 😉

Og tak for super inspirerende blog!

Reply
Nicolai Klingenberg 3. maj 2010 - 23:25

Tak for det Brian – din Toyota vil uden tvivl skille sig ud fra mængden. Men prøv en MINI næste gang. 😉

Reply
Iggy 4. maj 2010 - 08:33

Den der tectyl er også god mod rust!

Ha en MINImalistisk dag!

Reply
Brian Haagh 4. maj 2010 - 08:47

Hej Nicolai, det skal jeg huske 😉 men næste bil bliver en Jaguar XF 🙂

Reply
Årsagsrelateret ekvipering – del VII | Med klud, pen, blok og blog 14. juni 2010 - 10:50

[…] Til looket skal du bruge (fra top til tå): – Hår, som er klippet til i siderne – Et par solbriller – her i version no name fra New York i brunlig nuance – En pivfræk lysegrøn jakke – her fra svenske Morris – En lyserød skjorte med dobbelt manchetter – Et par manchetknapper til ovenstående skjorte – i dette med svensk islæt (læs historien om dem her) – Et bælte, der så godt som matcher skoenes farve – Et par lyse, stribede chinos – her fra American Apparel og uden opsmøg – Et par snørresstøvler a la desert boots. Her fra Donna Karen. – Et ur der matcher manchetknapperne. Her er det igen Linde Werdelin’en, der tager prisen. – Et folieret køretøj – her i form af en MINI Cooper. Se mere til bloggerkareten her. […]

Reply
Årsagsrelateret ekvipering – del VII | Med klud, pen, blok og blog 14. juni 2010 - 11:01

[…] tager prisen. – Et folieret køretøj – her i form af en MINI Cooper. Se mere til bloggerkareten her. Med tre kroner og svensk islæt. […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk