Home MINI Bloggerkaret i nye klæder

Bloggerkaret i nye klæder

written by Nicolai Klingenberg 2. maj 2010
Pin It

Siden jeg fik kørekort – sådan cirka – har jeg puslet med tanken om, at det kunne være alle tiders med en bil, hvor der stod noget på, som havde en relation til det, jeg lavede. Da jeg gik på RUC, var det ligegyldigt, da jeg var på reklamebureau, var ledelsen ikke med på, at bilen var cool nok, og sådan gik tingene sin gang.

Der er en ny vogn på gaden - afsenderen er ikke helt ny, men ganske tydelig.

Da bloggen blev en realitet, var der pludselig noget at gå efter – og da samarbejdet med MINI Jan Nygaard faldt på plads, var ”den ved at være der”.  Før var vognen hvid – eller white pepper som farven korrekt hedder, men så kom der andre boller på suppen med hjælp fra Folie Finn (selvopfundet navn).

Dør og rødt øre.

Resultatet? En kørende reklamevogn for bloggen og samarbejdspartneren. Matsort folie, rødt tag, røde ører (altså sidespejle), to bonnet stipes en rød og en Paul Smith inspireret plus lidt referencer til det verdensomspændende internet.

Kølig køler med matsort baggrund.

Tak for opmærksomheden – og hjælpen i trafikken.

Find mere på Facebook: MINI - Jan Nygaard A/S

Pin It

You may also like