Home Bobler Jalla! Jalla! En god flaske Champagne fra Ayala

Jalla! Jalla! En god flaske Champagne fra Ayala

written by Nicolai Klingenberg 17. maj 2010
Pin It

En aften derhjemme kan blive rigtig festlig, når korken ryger af  Champagneflasken. En voksende interesse og passion har gjort mig mere nysgerrig på sagerne, hvorfor der kommer mere Champagne på bloggen og i blodet, som tiden går.

Strike a pose - endda med lidt lys fra oven. Svært positiv overraskelse: Ayala Brut Majeur

Jeg husker at have set Ayala navnet her og der, men jeg mindes ikke at have smagt den, før jeg poppede sagen. Og den skal poppes igen. Prisen ligger på cirka 249 kroner, og den smagte virkelig godt. Cremet og blød og med duftnoter af smør, toast og citrus.

God etikette og tra-la-Ayala...

I 2003 overtog Bollinger Champagne Ayala, hvilket har betydet, at Ayala, der i øvrigt i år fylder 150 år,  at huset får og har fået en indsprøjtning i form af kapital og nyplantning af markerne. Dertil kommer en vision om at nedsætte udbyttet pr. hektar, så kvaliteten og koncentrationerne forhøjes.

Top of the prop - bogstaveligt talt. Og skrevet.

Pin It

You may also like