Home Tryksager Livsstilsdart – runde I

Livsstilsdart – runde I

written by Nicolai Klingenberg 23. maj 2010
Pin It

Euroman har E-Matrixen, New York Magazine har The Approval Matrix, og My-Pleasure har Livsstilsdart.

Hver farve har sit eget fænomen - forklaring herunder...

Stine Goya modevand – gå nu hele vejen og lav en Stine Goya Soya(mælk). Se dét er fashion og brugbart – også i en XS-skinny chai latte.


At købe en Cliff Richard cd under påskud af, at det er en gave og samtidig forlange at få den pakket ind. Han kan sgu noget ham Cliff, men det er ikke alle, der står ved, at han passer ind i pladesamlingen med newage indiepop, Morten Breum, Tiësto, Bo Kaspers og så fremdeles.

Snøfler – syntetisk, grim og med et navn, der kunne minde om noget, som små børn kalder det, der kræver det store skyl. Alligevel er de små, glaserede, simili-romfyldte Snøfler altid udsolgt. De fås naturligvis også i “økonomipakke” med to lag.


Jeff og Sannie fra Krysters Kartel. Tilsæt hunden Jackson, en håndfuld Breezers, en tur i Grotten, pisk i nakken og godt med øjenskygge. Sublime karikaturer!

Champagne med diamanter på flaskehalsen – from Russia with love and too much of everything. Nouveau rich(ling) er dømt ude.


iPad min bare! Skriv nu de noter i en blok på den gammeldags måde, der ikke kræver batterier. Skønskrift eller ej så sidder en del af din personlighed i pennen.

Har du gode bud på elementer til skiven? Så mailer du bare på nk@my-pleasure.dk.

Pin It

You may also like