Home Spottet Nordens bedste natklub?

Nordens bedste natklub?

written by Nicolai Klingenberg 28. maj 2010
Pin It

Der er The Lot, No. 8, Kysten og et utal af halvhemmelige steder. Og barerne. Og privatfesterne. Og så er der denne her matrikel, som bliver noget helt og aldeles anderledes. Ejerne? De vil ikke sættes i relation til nogen af de førnævnte, for det her bliver nyt. Jeg har været et smut forbi byggerodet.

Velkommen til byggerodet - og til det, der kan gå hen og blive Nordens bedste natklub...

Ifølge bagmændene er der ikke kræset for detaljerne på et så højt niveau i 14 år – sidst var det NASA, der havde lagt et stort benarbejde i en åbning. I dette tilfælde har to arkitekter og to designere støvsuget markedet for at skabe et miks af møbler, barer, lys og lyd, der vil skabe nye standarder for natklubber på dansk jord. Tæt på Kongens Nytorv – og slet ikke noget med ”nye ejere i gamle lokaler”.

Store planer - og plantegninger...

Der bliver tale om landets hårdeste dør – og selvom herrerne bag siger, det ikke er en decideret medlemsklub, så tyder det nu alligevel på det. Det gamle nedlagte galleri bliver samlet set ombygget for 12 millioner kroner, og hver måned bliver der booket pladevendere af international karakter, som koster voldsomt mange penge. Vistnok 150.000 kroner og derover. Fredagene bliver kantede – det vil sige med satsninger på unge og modige navne samt rockklubber med internationalt islæt.

Tilsæt interiør deluxe, muntre toner og ditto mennesker.

Vil man være en del af slænget, så kræver det som sådan ikke et medlemskab. Men du skal skrive sig op på den kommende hjemmeside, hvor du skal informere lidt om dig selv, dine genistreger eller mangel på samme. Dernæst sammensættes det rette miks i legemliggørelsen af en personlighedscocktail, som nok skal byde på høj som lav, rig som fattig, mand som kvinde og lidt af alt det, der ligger midt i mellem, og som går ud over grænserne i begge ender. Det kommende personale bliver ifølge bagmændene ansat, efter de har underskrevet en tavshedserklæring. Hvorfor kan man jo kun gætte sig til…

Det er ikke en bar - det er byggerod. Lidt tid endnu i hvert fald.

Bagmændene vil endnu ikke afsløres, men har en fortid i branchen, og er der sådan set stadig. De sidste par år er blevet brugt på at arbejde for andre, danne et netværk og learning by doing. De faktorer bliver nu smidt i egen rede, og i starten af august måned går det løs.

Nærmere info følger”¦

Pin It

You may also like