Home Spottet Nordens bedste natklub?

Nordens bedste natklub?

by Nicolai Klingenberg

Der er The Lot, No. 8, Kysten og et utal af halvhemmelige steder. Og barerne. Og privatfesterne. Og så er der denne her matrikel, som bliver noget helt og aldeles anderledes. Ejerne? De vil ikke sættes i relation til nogen af de førnævnte, for det her bliver nyt. Jeg har været et smut forbi byggerodet.

Velkommen til byggerodet - og til det, der kan gå hen og blive Nordens bedste natklub...

Ifølge bagmændene er der ikke kræset for detaljerne på et så højt niveau i 14 år – sidst var det NASA, der havde lagt et stort benarbejde i en åbning. I dette tilfælde har to arkitekter og to designere støvsuget markedet for at skabe et miks af møbler, barer, lys og lyd, der vil skabe nye standarder for natklubber på dansk jord. Tæt på Kongens Nytorv – og slet ikke noget med ”nye ejere i gamle lokaler”.

Store planer - og plantegninger...

Der bliver tale om landets hårdeste dør – og selvom herrerne bag siger, det ikke er en decideret medlemsklub, så tyder det nu alligevel på det. Det gamle nedlagte galleri bliver samlet set ombygget for 12 millioner kroner, og hver måned bliver der booket pladevendere af international karakter, som koster voldsomt mange penge. Vistnok 150.000 kroner og derover. Fredagene bliver kantede – det vil sige med satsninger på unge og modige navne samt rockklubber med internationalt islæt.

Tilsæt interiør deluxe, muntre toner og ditto mennesker.

Vil man være en del af slænget, så kræver det som sådan ikke et medlemskab. Men du skal skrive sig op på den kommende hjemmeside, hvor du skal informere lidt om dig selv, dine genistreger eller mangel på samme. Dernæst sammensættes det rette miks i legemliggørelsen af en personlighedscocktail, som nok skal byde på høj som lav, rig som fattig, mand som kvinde og lidt af alt det, der ligger midt i mellem, og som går ud over grænserne i begge ender. Det kommende personale bliver ifølge bagmændene ansat, efter de har underskrevet en tavshedserklæring. Hvorfor kan man jo kun gætte sig til…

Det er ikke en bar - det er byggerod. Lidt tid endnu i hvert fald.

Bagmændene vil endnu ikke afsløres, men har en fortid i branchen, og er der sådan set stadig. De sidste par år er blevet brugt på at arbejde for andre, danne et netværk og learning by doing. De faktorer bliver nu smidt i egen rede, og i starten af august måned går det løs.

Nærmere info følger”¦

You may also like

6 comments

Iggy 28. maj 2010 - 15:06

Spændende, men alligevel hmm. Hvem sagde Axel dansebar?

Reply
Nicolai Klingenberg 28. maj 2010 - 16:18

Det er vist for længe siden, du har været ude, Iggy… ;O)

Reply
Mads-Mikkel 1. juni 2010 - 08:39

Det lyder spændende og glæder mig til der kommer en ny spiller i byen. Det ender med der bliver hård kamp om dem der gerne vil skyde en go fest af. Håber de holder stilen og det er til at komme ind for os dødelige festaber.

Reply
Nelly Dia 1. juni 2010 - 20:28

Det bliver så ufattelig dejligt med endnu et fantastisk sted i CPH.
Jeg VED bare at det bliver godt og ønsker de “hemmelige” bagmænd alt held og lykke. Jeg ved at de kan løfte denne opgave til et niveau vi endnu ikke har set i lille DK.

Reply
Tim Coojak 15. juni 2010 - 08:43

Nelly Dia,

Ja vi ved godt at de kan løfte opgaven … lige som de har gjort det så mange gange før for andre. De får min opbakning og af mange mange andre, når de melder deres navne ud 🙂

Reply
Christoffer 6. juli 2010 - 00:21

Mon ikke det er Simon&Simon?

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk