Home Living Tredje gang er lykkens gang

Tredje gang er lykkens gang

written by Nicolai Klingenberg 7. maj 2010
Pin It

Jeg har prøvet kræfter med en del apparater, der lovede, at de kunne lave god kaffe – og espresso. Første maskineri kom på banen og bordet for fem-seks år siden. Lykken var stor – indtil jeg skulle sætte en glaskoble i maskineriet. Den revnede, før jeg overhovedet fik lavet den første kop. Med andre ord – ingen gourmetkaffe eller espresso.

Limited edition i form af New York - hvorfor ved jeg ikke helt, men den virker altså.

Step to: En gedigen sag fra Francis Francis. Rød som en postkasse, tung, massiv og lige efter bogen. Jeg tror, der blev brygget 20 kopper, og så var den fornøjelse forbi. Det smagte fint – men min tålmodighed var der ikke. Rengøringsproceduren var besværlig, der var kun plads til to meget små kopper, stampning af kaffen to tid, og satte man to kopper over, løb kaffen gerne skævt ud af maskineriet. Ufedt.

Hvis tredje gang er lykkens gang, så er lykken i dette tilfælde en Nespresso maskine. Jeg ved godt, at der ikke er tale om et first mover produkt, når du kigger i kalenderen, for Nespresso har fået godt fat i danskerne. Og med grund. Det bliver nemlig ikke meget nemmere at have med at gøre.

Wub-wub! Produktplacering i form af Nespresso og Musselmalet Mega. Koppen er vist tænkt til te-brug, men den holder også på kaffen.

Maskineriet, jeg nu brygger med, er en såkaldt Nespresso Limited Edition model – nuvel. Med New Yorker motiv und alles, passer udsmykningen dog godt til min seneste tur over Atlanten. Men en mere afdæmpet version kan også gøre det.

Jeg har selvsagt smagt kopper med indhold fra en Nespresso før, og nu er jeg altså indehaver af mit eget maskineri. Det holder hele vejen – og det smager endnu længere. Og bedre.

Jeg har planer med Nespresso, men det er en helt anden historie – indtil da vil jeg bare ønske god kaffepause.

Fra nu af samler jeg på kapsler (igen).

Pin It

You may also like