Home PindemadderBobler Veuve Clicquot propperne sprang

Veuve Clicquot propperne sprang

by Nicolai Klingenberg

For en gangs skyld, var der ikke dømt fashion, da den i går stod i Champagne. Skuespilhuset lagde smukke lokaler til Veuve Clicquots Business Woman Award 2010, som på dansk jord er blevet uddelt 17 gange siden 1989.

Velkomst ceremoni med gulligt islæt.

I år var det arkitekt Lene Tranberg, der løb af med prisen, og rammerne – altså Skuespilhuset – er i øvrigt også tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter, men stedet var altså valgt før vinderen, lød det fra Veuve Clicquot teamet.

Helt nede i venstre hjørne står vinderen - Lene Tranberg. I midten er det Elsebeth Budolfsen, der er lige ved at afsløre, hvem der i år løber med titlen: Veuve Clicquot Business Woman Award.

Pladsen var trang grundet flot fremmøde fra både ind-, udland og erhvervslivet – men også en kendisgæst eller to, der dog ikke helt var klar over, hvad det var, der skulle ske.

Gæster (og Veuve Clicquot) i stride strømme.

Skulle du undre dig over, hvad et Champagnehus og karrierekvinder har til fælles, så får du lige en kvik update: Da Madame Clicquot blev enke i en alder af 27 år, var det langt fra normalen, at kvinder skulle have noget med erhvervslivet at gøre – det var nemlig i det 18. århundrede, at MC blev enke.

Arkitektur, bar og bobler.

Med lige dele kvindelist og høje ambitioner fik Madame Clicquot overtalt handelskammeret til, at hun skulle overtage ledelsen af familiens Champagnehus, og det var alt andet end overmodigt. Om end det sikkert har været en hår, sej og lang kamp, blev huset til et af regionens mest succesfulde.

Skuespilhuset blev den 19. maj 2010 indtaget af en stor mængde gule enker.

Voila! I dag er Veuve Clicquot verdenskendt, en boblende succes og i stand til år på år at hylde karrierekvinder over hele kloden.

Se tidligere indlæg om Veuve Clicquot smagning på NIMB her – i øvrigt ledet af den kvindelige winemaker Floriane Eznack.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk