Home EkviperingKluns Årsagsrelateret ekvipering – del VIII

Årsagsrelateret ekvipering – del VIII

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jeg var budt til smagning udi Champagne a la non-vintage. Et hæderligt arrangement i øvrigt – og har du ikke set erindringerne derfra, skal du blot klikke her.

Sådan cirka Champagneklar.

Looket til lejligheden er genbrug fra diverse tidligere indlæg, men en hjemmegjort detalje, der hylder huset, er vel nok  det, jeg klapper mig selv mest på skulderen over.

Til looket skal du bruge (fra top til tå):
– Halvlangt hår og korte skægstubbe (niveau ét på skægtrimmeren)
– Stribet skjorte med hvid flip og egomanchetter (se en lignende her)
– En kontrastklud i brystlommen – tern versus striber
– NN07 blazer med sølvknapper
– Trværstribet strikket slips fra NN07
– Sort bælte i karate – eller blot  i kanvas og med blankt spænde
– En sort, ældre og svært anvendt cowboybuks fra Levi’s
– Sorte ankelboots med spids snude fra Topman
– En hjemmegjort genstand til knaphullet i form af propdækslet til en Champagneprop – hvem ved, hvad sådan en hedder?

Madame Clicquote "knappenål" fra en non-vintage rosé, samt ternet kontrastklud til den stribede skjorte.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

1 comment

repsak 25. juni 2010 - 12:50

….. i sandhed en iklædning , hvor der noget for enhver smag!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk