Home Ure En mand blev 21 i 1969

En mand blev 21 i 1969

written by Nicolai Klingenberg 16. juni 2010
Pin It

For et par dage siden, blev der tastet ivrigt i tastaturet hos MINI, og som oftest er der et leben af kunder og nysgerrige, der skal kigge på biler. Denne dage var ikke anderledes, men en af de besøgende var desuden læser af bloggen her. Herlige sager – og han var kommet frem til bloggen via diverse søgninger på nettet.

31 år, en månelanding på samvittigheden og lækkert i særdeleshed: Omega Speedmaster.

Jeg spottede hans fine ur, efter han spurgte til mit, der den dag var den gamle Rolex Submariner fra fødeåret. Han havde selv en ældre sag fra 1969 på håndledet – et Omega Speedmaster fra 1969, som han havde fået i gave som 21-årig. Det vidner bare om, at god kvalivare holder 30 år og mere til.

Historien er blevet skrevet 1.000 gange +, men det skal altså lige nævnes, at selv samme urmodel blev det første ur på månen i 1969, da Buzz Aldrin Omega var på månen. Neil Armstrong havde taget sit Omega Speedmaster af og lagt det i “rumraketten”, inden han to de legendariske skridt på planeten. At Omega fik titlen som Moon Watch har så absolut været af uvurderlig værdi, og der er også blevet lanceret jubilæumsmodeller sidenhen.

Pin It

You may also like